Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa siz erkek dedinizErkek sanki![]()
Rica ederim kese sekli yuvarlak olunca kiz uzun olunva fasulye gibi olunca erkek tahmn ediliyor benm iki oglum var resim onlrn ultrason fotografina benziyo sanki uzun gibi bnde tutmstu nasip yine de bilemiyorm hayrlisi olsun :) onlar neye gore kiz tahmn ettiler meselaİlk defa siz erkek dedinizbaşka bi uygulamada cinsiyet tahmini yapanlar var hepsi kız dedi bakalım hayırlısı artık
teşekkür ederim
Benimde bi oğlum var böyle değil ultrason görüntüleri ama belli de olmaz tabiki. Kafa yapısına omurgasına falan bakarak anlaşılıyomuş galiba ona göre kız dedilerRica ederim kese sekli yuvarlak olunca kiz uzun olunva fasulye gibi olunca erkek tahmn ediliyor benm iki oglum var resim onlrn ultrason fotografina benziyo sanki uzun gibi bnde tutmstu nasip yine de bilemiyorm hayrlisi olsun :) onlar neye gore kiz tahmn ettiler mesela
Tamam öğrenince yazarım inşaallahBelki de onlar haklidir ama merak ettm ogrenirsen yazsana buraya dabenimde iki oglum var 3.hamileym kiz olsn istiyorum ama belirtiler hep ayni erkeklerdeki gibi hayrlisi olsun
![]()
Amin. Allah senin de gönlüne gore versinTamam öğrenince yazarım inşaallahbenimde bu hamileliğim aşırı zor geçiyo oğlumda hiç böyle olmamıştım çevremdekiler de o yüzden kız diyolar erkek diyen hiç yok ama bakalım inşallah Allah gönlüne göre versin
![]()
Ben oğlumda test yapana kadar anlamamıştım hamile olduğumu ama bunda hamile kalmışım bir hafta sonra yani bebek oluşmamıştır bile ama baş dönmesiyle başladı çok dönüyodu sonra sebepsiz yere ağlamalarım oldu sen hamilesin dediler falan ben kondurmadım sonra mide bulantısı kusma halsizlik uyku ne ararsan var yaniAmin. Allah senin de gönlüne gore versinZorlugu ne mesela fazla bulanti falan mi oluo farkin ne diger hamilelikden
Hadi inşallah benimde gönlüm kızdan yana tabi bi oğlum var kızımda olsun isterim ama hayırlısı tabikiHakkaten benimde bu hamileligi ogrenmem bas donmesi tansiyon düşüklüğü ile oldu onla şüphelendim yani. Oglumda da vardi bas donmesi ama sonradan olmstu o belirti ile ogrenmemstm . Tansiyon 6 4 falan cikiodu ondan dolayı test yaptm cikti. Bakarsin ikimizin de kizdir :)) Saglikli olsunlarda insaallahbu arada 3 buck aylik doktor söylemesi gerekirdi vinsiyeti ben 11 12 de ogrendim hep net sekilde. Suan 13.haftadaym 3 aylik olduk sadece henuz hastaneye gitmedim. Senin ki neden soylemems ki
ilginç. Hayırlısi olsun inşallahHadi inşallah benimde gönlüm kızdan yana tabi bi oğlum var kızımda olsun isterim ama hayırlısı tabiki![]()
evet ya bilmiyorum 3 gün önce gittik hastaneye ultrasonda 14+4 çıktı adet tarihime göre 13+4 ama söylemedi cinsiyeti galiba göremedi
Doğrudur ya olabilir hayırlısı artık bi kaç haftaya öğreniriz inşaallah teşekkür ederimBen kız diye tahmin 3ttim,çünkü kız bebekler biraz daha geç belirginleşiyor hatları 13 haftalık sanırım erkek bebekler 11 12 haftada baya burun agız net oluypr tabi ki usg den kaynaklı da olabilir Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla