İyi yine senin bir haftan var benim 4haftam varİnşallah canım ya bir hafta sonra tekrar bakacak… inşallah kesin bir şekilde söyler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyet tahmini yapabilen?
- Konu Sahibi 1bebs
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @cinsiyet tahmini yapabilen var mı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
Aynen öyle canım. Allah nasip etsin bize çok merak ediyorumAllah seninde gönlünden geçeni versin ve hakkında hayırlı eylesin cnm en önemlisi sağlıklı olmaları tabiki.
- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
13.haftada tekrar bakacakmış doktor ama sanırım ben 16.haftada teyit etmeden çok heveslenmeyeceğim…İyi yine senin bir haftan var benim 4haftam var
Bende çok merak ediyorum surekli utrason resmine bakıyorum acaba cinsiyeti ne diyeAynen öyle canım. Allah nasip etsin bize çok merak ediyorum
Aynen canım biraz beklicez13.haftada tekrar bakacakmış doktor ama sanırım ben 16.haftada teyit etmeden çok heveslenmeyeceğim…
- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
Bende ya hemde video da çekmiştim… izliyorum sürekliBende çok merak ediyorum surekli utrason resmine bakıyorum acaba cinsiyeti ne diye
Oğlun kac yasinda canımBende ya hemde video da çekmiştim… izliyorum sürekli
- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
6 yaşında canım. Senin ki?Oğlun kac yasinda canım
6aylık canım6 yaşında canım. Senin ki?
- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53