• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini yapabilen?

1bebs

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
5
0
1
29
Cinsiyet tahmini yapabilenlerr yorumlayabilir miii😍

Eklentiler

• B6CCF439-CA24-4310-962A-A173C7626464.jpeg
    B6CCF439-CA24-4310-962A-A173C7626464.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 101
Bişey demedi ki cinsiyet belli mi hocam dedim yok canim dedi 18haftalikken üçlü tarama testi olucaksin dedi o zaman cinsiyeti de belli olur dedi daha 4haftam var canım
Ya bana 12.haftada söyledi doktor… tabi emin olamıyorum… hemen heveslenmek istemiyorum 😭

Sizin bebisin cinsiyeti ne canım
Büyük ihtimal kız dedi canım… yani bacak arasını baya inceledi… bende gördüm, çıkıntı yoktu ama yinede emin olamıyorum… burda birsürü hikaye okudum cinsiyet yanılmasıyla ilgili. İlk oğlumu ben 13.haftada öğrenmiştim o zamanda büyük ihtimal erkek demişti doktor..

Bu şekil görünüyor canım… ama bacak arası fotosunu çekmemişiz ya

Eklentiler

• IMG_0972.jpeg
    IMG_0972.jpeg
    94,4 KB · Görüntüleme: 62
Büyük ihtimal kız dedi canım… yani bacak arasını baya inceledi… bende gördüm, çıkıntı yoktu ama yinede emin olamıyorum… burda birsürü hikaye okudum cinsiyet yanılmasıyla ilgili. İlk oğlumu ben 13.haftada öğrenmiştim o zamanda büyük ihtimal erkek demişti doktor..
Büyük ihtimalle dediyse kızdır o zaman canım 🙂bir daki kontrolde kesinleşir

Gönlünden ne geçiyorsa o olsun canım sağlıklı olsunlar da o bize yeter 🙂
Allah seninde gönlünden geçeni versin ve hakkında hayırlı eylesin cnm🤲🏻 en önemlisi sağlıklı olmaları tabiki.

Back