Cinsiyet tahmini yapabilecek var miii

Cocukgelisimci07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
130
29
30
Arkadaşlar 8+3 günlük bebeğimin cinsiyetini çok merek ediyorum size bi sorayim istedim tahmin edebilir misiniz sizce kiz mi erkek mi

Eklentiler

• 20241121_143456.jpg
    107,9 KB · Görüntüleme: 33
Yaa ben erkek hissediyorum en başından beri qma tabi sağlıkla gelsin

Ayy bende yorum alabilir miyim? 13de burda ve karından

Eklentiler

• IMG_0885.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 17
Arkadaşlar 8+3 günlük bebeğimin cinsiyetini çok merek ediyorum size bi sorayim istedim tahmin edebilir misiniz sizce kiz mi erkek mi
Canım kesen ve bebeğin duruşu benimkinin 8 haftalık görünüşüyle çok benziyor benimki bir tık daha ortalıydı şuna 14deyim 2 haftaya belli olucak yazarım sanada keseyle duruşla ilgiliyse eğer aynı çıkar belki :)

Ben gerçekten hiç anlamıyorum aslında ben de başkalarına soruyorum kendi ultrasonumu sadece teoriye göre vajinal ultrasonda sağda olursa erkek solda olursa kız olma ihtimali yüksek oluyormuş, karından ultrason aynalama yaptığı için sağda ki solda, solda ki de aslında sagdaymis diye okuduğum bir kaç şeyden çikardigimi söyledim bı de galiba bu teori ilk ultrason görüntüleri ile bakılıyor yani 6-7 en fazla 8 hafta gibi. Sizin bebeğinizin nubu görünürse tahmin edenler olabilir

Resim var bak üstte benimki bir tuhaf durmuştu 13te gittiğimde doktora sordum bu hafta cinsiyet oluşmaz diyip kestirip attı :) bakalım 11inde randevum var hem ikili test göstericem hem cinsiyet tahmini alıcam bu defada birşey demezse zaten özele giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…