- 23 Şubat 2022
- 130
- 29
- 30
- Konu Sahibi Cocukgelisimci07
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinal mi bakıldı? Karından mi?Arkadaşlar 8+3 günlük bebeğimin cinsiyetini çok merek ediyorum size bi sorayim istedim tahmin edebilir misiniz sizce kiz mi erkek mi
KarındanVajinal mi bakıldı? Karından mi?
Ramzi teorisinde bebek sağda ise erkek solda ise kız olma ihtimali yüksek diye yazıyor, karından ultrason aynalama yaptığı için soldaki bebek sağ tarafta gibi görünüyor. Ben kız diyorum siz ne hissediyorsunuz? Bence annelerin hisleri gerçek çıkıyor.Karından
Yaa ben erkek hissediyorum en başından beri qma tabi sağlıkla gelsinRamzi teorisinde bebek sağda ise erkek solda ise kız olma ihtimali yüksek diye yazıyor, karından ultrason aynalama yaptığı için soldaki bebek sağ tarafta gibi görünüyor. Ben kız diyorum siz ne hissediyorsunuz? Bence annelerin hisleri gerçek çıkıyor.
Ayy bende yorum alabilir miyim? 13de burda ve karındanRamzi teorisinde bebek sağda ise erkek solda ise kız olma ihtimali yüksek diye yazıyor, karından ultrason aynalama yaptığı için soldaki bebek sağ tarafta gibi görünüyor. Ben kız diyorum siz ne hissediyorsunuz? Bence annelerin hisleri gerçek çıkıyor.
Canım kesen ve bebeğin duruşu benimkinin 8 haftalık görünüşüyle çok benziyor benimki bir tık daha ortalıydı şuna 14deyim 2 haftaya belli olucak yazarım sanada keseyle duruşla ilgiliyse eğer aynı çıkar belki :)Arkadaşlar 8+3 günlük bebeğimin cinsiyetini çok merek ediyorum size bi sorayim istedim tahmin edebilir misiniz sizce kiz mi erkek mi
Ben gerçekten hiç anlamıyorum aslında ben de başkalarına soruyorum kendi ultrasonumu sadece teoriye göre vajinal ultrasonda sağda olursa erkek solda olursa kız olma ihtimali yüksek oluyormuş, karından ultrason aynalama yaptığı için sağda ki solda, solda ki de aslında sagdaymis diye okuduğum bir kaç şeyden çikardigimi söyledim bı de galiba bu teori ilk ultrason görüntüleri ile bakılıyor yani 6-7 en fazla 8 hafta gibi. Sizin bebeğinizin nubu görünürse tahmin edenler olabilirCanım kesen ve bebeğin duruşu benimkinin 8 haftalık görünüşüyle çok benziyor benimki bir tık daha ortalıydı şuna 14deyim 2 haftaya belli olucak yazarım sanada keseyle duruşla ilgiliyse eğer aynı çıkar belki :)
Resim var bak üstte benimki bir tuhaf durmuştu 13te gittiğimde doktora sordum bu hafta cinsiyet oluşmaz diyip kestirip attı :) bakalım 11inde randevum var hem ikili test göstericem hem cinsiyet tahmini alıcam bu defada birşey demezse zaten özele giderimBen gerçekten hiç anlamıyorum aslında ben de başkalarına soruyorum kendi ultrasonumu sadece teoriye göre vajinal ultrasonda sağda olursa erkek solda olursa kız olma ihtimali yüksek oluyormuş, karından ultrason aynalama yaptığı için sağda ki solda, solda ki de aslında sagdaymis diye okuduğum bir kaç şeyden çikardigimi söyledim bı de galiba bu teori ilk ultrason görüntüleri ile bakılıyor yani 6-7 en fazla 8 hafta gibi. Sizin bebeğinizin nubu görünürse tahmin edenler olabilir
Ay kesinlikle bekliyorummmmCanım kesen ve bebeğin duruşu benimkinin 8 haftalık görünüşüyle çok benziyor benimki bir tık daha ortalıydı şuna 14deyim 2 haftaya belli olucak yazarım sanada keseyle duruşla ilgiliyse eğer aynı çıkar belki :)