Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cinsiyet tahmini yapabilecek var mı?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ekim 2023
- 476
- 429
- 23
- 26
Bugün ikili test yapıldı ama söylemedi doktor 12 haftalık
Hyrlisii bn oyle grdum ynlsda olbrBugün ikili test yapıldı ama söylemedi doktor 12 haftalık
- 2 Ekim 2023
- 476
- 429
- 23
- 26
öğrendim bugün doktor %90 erkek dedi :)Hyrlisii bn oyle grdum ynlsda olbr
Dogruyms dmk hyrli olsnöğrendim bugün doktor %90 erkek dedi :)
öğrendim bugün doktor %90 erkek dedi :)
Canım bende erkek çok istiyorum. Bakar mısın bebeğime 10 haftalıkSon hali bu şekilde
Eklentiler
- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
Kizlar benim beta HCG değerim 3680.0 çıktı ikiz olabilrimi adetimi beş gün geçince verdimdi ozman 4+3 gunluktu acaba ikiz mi randevum 1 kasimda sabırsızlıkla bekliyorum ya annem ikinci evlliginde ikiz bebekleri oldu çift yumurta ikizi ikiz geni anneden geliyormuş acaba olabilirmiBen keseye benzetemedim bence ikiz degil ama doktor bilir dogrusunu. Oncesinde kanda beta hcg yaptirdiniz mi? Ondan da ikiz anlasilir.
- 22 Eylül 2022
- 386
- 101
- 33
- 30