- 2 Ekim 2023
- 476
- 429
- 23
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, elimdeki usglere göre cinsiyet tahmini yapabilecek anlayan birileri var mı acaba?Eki Görüntüle 3310722
Erkekyorumlayabilecek kimse yok mu ben de çok merak ediyorum :))
Hmileliginde belirtilerin nsldiii .. bnde 6 hftlik
6 haftalikken en buyuk belirtim asiri yorgunluktu. Saat 5 gibi enerjim bitiyor yatis moduna geciyordum onun disinda degisik birseyim yoktu.Hmileliginde belirtilerin nsldiii .. bnde 6 hftlik
Ben iki kiz dogrdumm cnm cok kotuydum 4aya kadr hicbsi yiyemiodum tiksiniodum ama bunda gayt rahatimm6 haftalikken en buyuk belirtim asiri yorgunluktu. Saat 5 gibi enerjim bitiyor yatis moduna geciyordum onun disinda degisik birseyim yoktu.
O belli olmaz. Her gebelik farklidir 12-13. haftaya kadar cinsiyet sadece dna testiyle anlasilabilir.Ben iki kiz dogrdumm cnm cok kotuydum 4aya kadr hicbsi yiyemiodum tiksiniodum ama bunda gayt rahatimm
. Acba cinsyt erkk olablrmi diye dusunuorum
Ben iki kiz dogrdumm cnm cok kotuydum 4aya kadr hicbsi yiyemiodum tiksiniodum ama bunda gayt rahatimm
. Acba cinsyt erkk olablrmi diye dusunuorum
Hmmm hyrlsi inslhO belli olmaz. Her gebelik farklidir 12-13. haftaya kadar cinsiyet sadece dna testiyle anlasilabilir.
Hmmm hyrlsi inslh
Kesenin altnda snki bi kese gbi bsi var ikiz mi
6 haftalikken en buyuk belirtim asiri yorgunluktu. Saat 5 gibi enerjim bitiyor yatis moduna geciyordum onun disinda degisik birseyim yoktu.
Sna atim ftoda kesenin altndaki cizgi nedr acba bilgin var mi ikiz olma sansi varmidr6 haftalikken en buyuk belirtim asiri yorgunluktu. Saat 5 gibi enerjim bitiyor yatis moduna geciyordum onun disinda degisik birseyim yoktu.
Ben keseye benzetemedim bence ikiz degil ama doktor bilir dogrusunu. Oncesinde kanda beta hcg yaptirdiniz mi? Ondan da ikiz anlasilir.Sna atim ftoda kesenin altndaki cizgi nedr acba bilgin var mi ikiz olma sansi varmidr
Yok dha yeni bebk .. belki bn dedim sonrdan oldysa cock kucuk fln dsundumBen keseye benzetemedim bence ikiz degil ama doktor bilir dogrusunu. Oncesinde kanda beta hcg yaptirdiniz mi? Ondan da ikiz anlasilir.
Yaa yarın ikili teste gideceğim belki söylerler size erkek gibi mi geldi
Erkkmerhaba, elimdeki usglere göre cinsiyet tahmini yapabilecek anlayan birileri var mı acaba?Eki Görüntüle 3310722
Bugün ikili test yapıldı ama söylemedi doktor 12 haftalık