- Konu Sahibi takintilianne
-
Haber verin kesin olur muBakalim carsamba gunu kontrolum var doktorum ne diycek
Yok 8 haftalık malesef ben yurtdısında yasıyorum burda okadar kucuken sokmuyorlar ultrasona canım8 haftalık halı varsa 8 haftalık ultrasonu atın ona bakayım bunda pek anlayamadım çocuk bayağı büyük anlasilmiyor
Cidden oyle bir durum mu var ya? İlk defa duydum. E ama doktorlar bu haftalarda sürekli hareket halinde olurlar diyor. Sirti dönük olması normal degil mi?Pozisyona bakıyorum sırtı dönük
Ultrasonu bu şekilde olup erkek olan çocuk görmedim . Bu zamana kadar hiç yanilmadim tahminlerimde.Cidden oyle bir durum mu var ya? İlk defa duydum. E ama doktorlar bu haftalarda sürekli hareket halinde olurlar diyor. Sirti dönük olması normal degil mi?
Kız gibiKızlar 16+3 haftalık hamileyim belli etmiyor kendini tahmin edermisiniz sizden ricam lütfen
Bir. Cok topige yazdim 4 kisi erkek dedi bir tek siz kız dediniz daha cok merak ettim tabiki yazarimHaber verin kesin olur mu
Bana da tahmin yapabilir misiniz :)Ultrasonu bu şekilde olup erkek olan çocuk görmedim . Bu zamana kadar hiç yanilmadim tahminlerimde.
%100 kiz demistiniz ama erkekmişBakalim carsamba gunu kontrolum var doktorum ne diycek
Merhaba 5+2 vajinal usg
Çok çok küçük annesi biz bile 17. Haftada öğrendik biraz sabırMerhaba 5+2 vajinal usg
Banada bakarmısınız foto atsamUltrasonu bu şekilde olup erkek olan çocuk görmedim . Bu zamana kadar hiç yanilmadim tahminlerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?