- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
Erkek9 haftalık bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum kese veya kafa yapısı ile cinsiyet tahmini yapan varsa tahminlerini yapabilirler mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek9 haftalık bebeğimin cinsiyetini merak ediyorum kese veya kafa yapısı ile cinsiyet tahmini yapan varsa tahminlerini yapabilirler mi
Teşekkür ederim sağlıklı olsun kız olmasını istiyorum çünkü bir tane oğlum varEvet size yazmistim kb
Allah gönlünüze göre versinTeşekkür ederim sağlıklı olsun kız olmasını istiyorum çünkü bir tane oğlum var
Canım bana da söyler misin beşinci hafta karından çok merak ettim okuyunca :)Allah gönlünüze göre versin
Kiz sanada bakiyim artik instagramdan sayfa acip parayla bakcam sen sonsun fhfhdhdjdjjdjd bebek henuz gorunmemis kese yapin kiza benziyorCanım bana da söyler misin beşinci hafta karından çok merak ettim okuyunca :)
Valla iyi para toplarsın ya şey var ya yapay zeka parayla gençlik fotoğrafı yapıyo herkes paylaşıyo onun gibi bebek görünmedi diye nasıl korkuyorum bende var ya Salı günü kalp atışı için gel dedi ama bende fotoğrafta ne bebek gördüm ne yolk dedikleriniKiz sanada bakiyim artik instagramdan sayfa acip parayla bakcam sen sonsun fhfhdhdjdjjdjd bebek henuz gorunmemis kese yapin kiza benziyor
Yaaa bana da bakar mısın karından 7 haftaKiz sanada bakiyim artik instagramdan sayfa acip parayla bakcam sen sonsun fhfhdhdjdjjdjd bebek henuz gorunmemis kese yapin kiza benziyor
Benim bebegimdede kese boştu sonradan sadece bebek gorundu yolk sac hic gormedim korkmayin sagliklidir insallahValla iyi para toplarsın ya şey var ya yapay zeka parayla gençlik fotoğrafı yapıyo herkes paylaşıyo onun gibi bebek görünmedi diye nasıl korkuyorum bende var ya Salı günü kalp atışı için gel dedi ama bende fotoğrafta ne bebek gördüm ne yolk dediklerini
KizYaaa bana da bakar mısın karından 7 hafta
Ay inşallah
Merhaba daha küçükken yazmıştım şuan 13 haftalık ama doktor söylemiyor sanırım devlet olduğu için sizden tekrar yorum alsam
Oncesinde ne demistim bilmiyorum ama erkege benzettimMerhaba daha küçükken yazmıştım şuan 13 haftalık ama doktor söylemiyor sanırım devlet olduğu için sizden tekrar yorum alsam
Öncesinde de erkek demiştiniz teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinOncesinde ne demistim bilmiyorum ama erkege benzettim
Saglicakla alin kucaginizaÖncesinde de erkek demiştiniz teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Beni bildiniz teşekkürler kız demiştinizSaglicakla alin kucaginiza
Beni bildiniz teşekkürler kız demiştiniz
Banada bakrmsinz 11+2gnlukTahminlerimde pek yanilmam
Simdi pki nedr snceKız olabilir sadece tahmin Ramzi teorisine göre.
Merhaba öğrendiniz mi ben de hala öğrenemedim deEki Görüntüle 3330564 19 haftalık bacak arası yorum yapabilirmisnz