Bunlara da bakar mısınızKese ve yerlesim erkege benziyor hayirlisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlara da bakar mısınızKese ve yerlesim erkege benziyor hayirlisi olsun
Buna da bakar mısınızkese çok yanıltıcı bir şey yuvarlak olup oğlu olan da var böyle olup kızı olanda. Ama bana yapısı kız gini geldi
bununda yapısı kız gbi renklide de hiç çıkıntı göremedim gerçi daha 11 haftalıkmışBuna da bakar mısınız
bununda yapısı kız gbi renklide de hiç çıkıntı göremedim gerçi daha 11 haftalıkmış
doktor bacak arasını net şekilde gördüyse sanmıyorum cünkü bana da yapısı falan kız gibi geldi. Brlli de olmuyor detaylıya kadar bekleyin15+3te kız dedi şuan 16+3üm yanılma olur mu sizce
Renkliden pek anlamiyorum ama kiza benziyor normal usg deBunlara da bakar mısınız
Çok istiyorum inşallah gönlünden ve gönlümden geçen gibidir öğrenir öğrenmez yazacagımBebek henuz yeni olusmus ama keseye ve yerlesime göre kiz
Hayirli saglikli sekilde nadip olsun insallah bekliyorumÇok istiyorum inşallah gönlünden ve gönlümden geçen gibidir öğrenir öğrenmez yazacagım
Kız gibi geldiBenimkini de tahmin ediverin 13+2
Nedir sizce
KızTahmini olan var mı acaba
Tahmininiz mi ? Herhangi bir teoriye göre mi
Bebek henuz yeni olusmus ama keseye ve yerlesime göre kiz
Erkegw benziyor ama cok erken henuzBana da yorum yaparmısınız
Bana da bakar misinizErkege benziyor ama cok erken henuz
Bulunurmusunuz 12+5. Ama doktorum 11 haftalik dediErkegw benziyor ama cok erken henuz