- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
- Konu Sahibi tazeeanneee
-
Ben de bakar bakmaz ağa gibi uzanmış bir adam gördüm, ama tamamen totomdan sallıyorumCinsiyet tahmini yapabilir misiniz nolur lütfen ?
Siz zaten erkek istiyor gibisiniz erkek dedikçe kıkır kıkır hı?Hahaha tamam siz erkek dediyseniz kesssiiin erkek bence de
Hayır ya gerçekten özellikle şu cinsiyet olsun demiyorum allah biliyor içimi sağlıklı olması yetiyor ama işte merak durabiliyor mu insan yerindeSiz zaten erkek istiyor gibisiniz erkek dedikçe kıkır kıkır hı?
Saçları uzun kız saçı gibi. Yoksa anne karnında çocuğun saçı olmuyor mu. Ay ben sallayın diyince abartmış da olabilirim. Annelere soralımMargaret Hale dogadostupanda @Karpuzlu araba @merve
Teşekkür ediyorum nereden anladınız acaba ?
Oglum ve kizimda ki ultrason görüntüsünden.Teşekkür ediyorum nereden anladınız acaba ?
Peki bir tane daha sorabilir miyim size buda arkadaşımın bebişi erkek diye söyleyince oda merak ettiOglum ve kizimda ki ultrason görüntüsünden.
Oglum fotodaki gibiydi.
Kızımda göbek kısmı cok şişikti.
Ama tabi inşallah doğrudur. Yanılma payı her zaman %20 var…
Buna da bakabilir misinizOglum ve kizimda ki ultrason görüntüsünden.
Oglum fotodaki gibiydi.
Kızımda göbek kısmı cok şişikti.
Ama tabi inşallah doğrudur. Yanılma payı her zaman %20 var…
Bi ayaklarını uzatmış ama, genelde yatarken toplu duşurta oluyorlar.Buna da bakabilir misiniz
Teşekkür ediyorum mutlaka söyleyeceğimBi ayaklarını uzatmış ama, genelde yatarken toplu duşurta oluyorlar.
Bence kız.
Tahminlerim doğru çıkarsa bana yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?