- 24 Mayıs 2023
- 25
- 7
- 6
- 32
- Konu Sahibi tazeeanneee
-
Bence erkek. Paşa gibi yatışı varCinsiyet tahmini yapabilir misiniz nolur lütfen ?
Teşekkür ediyorumBence erkek. Paşa gibi yatışı var
Ay baş kısmına bakınca kıza da benziyor gerçi önemli olan alt tarafBence erkek. Paşa gibi yatışı var
Prof sayılmam hissiyatımı yazıyorumTeşekkür ediyorum
Ay herkes çok kararsız hahaha kime sorsam aşırı kararsızAy baş kısmına bakınca kıza da benziyor gerçi önemli olan alt taraf
Teşekkür ediyorumALLAH BİLİRSAGLİKLA GELSİN. OGLUŞ GİBİ UZANMİŞ
Saçları uzun kız saçı gibi. Yoksa anne karnında çocuğun saçı olmuyor mu. Ay ben sallayın diyince abartmış da olabilirim. Annelere soralımAy herkes çok kararsız hahaha kime sorsam aşırı kararsızbakalım nasip
Erkek pipisi varSaçları uzun kız saçı gibi. Yoksa anne karnında çocuğun saçı olmuyor mu. Ay ben sallayın diyince abartmış da olabilirim. Annelere soralımMargaret Hale dogadostupanda Karpuzlu araba merve
Ben de pipiye benzer bir şey gördüm de milletin pipisine bakmış gibi olmayım diye saç baş dedimErkek pipisi var
Aaa gerçekten mi ciddi misiniz net pipi var mıErkek pipisi var
Hem de dolardan daha büyük gibiAaa gerçekten mi ciddi misiniz net pipi var mı
Pipi ben burdayım diyor zatenBen de pipiye benzer bir şey gördüm de milletin pipisine bakmış gibi olmayım diye saç baş dedimgerçi pipiye bakmayıp da nereye bakacağız
Ahhahaha ayy ölücem gülmekten ahahajshHem de dolardan daha büyük gibi
Öyle görüyorum öğrenince haberdar et bariAaa gerçekten mi ciddi misiniz net pipi var mı
Çocuğunuzun pipi boyu doları geçmişAhhahaha ayy ölücem gülmekten ahahajsh
Hahaha tamam siz erkek dediyseniz kesssiiin erkek bence dePipi ben burdayım diyor zatenilk kez bukadar net usg gördüm. Kordon çıkarsa beni tanımıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?