Bebeğin cinsiyetini öğrenmenin yolları :)) kızlaaar bakın ne buldum :D

Kizlar ben biyerdr okumustum ne kadar dogrudur bilmem.bulantinin olup olmamasi veya cok olmasi cogu kisiyi yaniltir deniyor.ama erkek cocuklar kizlara gore daha erken canlanir deniyor ve eger bulantilar erken baslamissa erkek gec baslamissa kiz deniyor.tabi hic bulanti olmadiysa cinsiyeti gostermek icin yardimci degildir deniyor.benim 2 arkadasim vardi.biri 4-5haftalikken bile bulanip kusuyordu erkek oldu.diger arkadasim da 7 hf ya kadar hic bulanmadi ama sonrasinda 15-16haftaya kadar cok kotu bulandi yemek bile yiyemiyordu onun kizi oldu.sizin tecrubeleriniz nelerdir bu konuda

Meraktan bu tür şeyleri okusamda tutmama ihtimali oluyor.9 ay tatlı yiyip kız doğuranı da gördüm,oğlan doğuranı da.Oğlunda kusup,kızında uyuyanı da gördüm.Bizim sülalede genellikle kız çocuklarında çok uyunur.Ama aynı kadında farklı gebelikler değişik belirtiler gösteriyorsa genetiklik,genelleme gibi durumlar fos demektir.Çirkinleşenin kızı olur derler,teyzemin nurtopu gibi bi oğlu var.Benim sivilcelerim çoğaldı,basenim genişledi bunlar kız belirtisi ama tatlıdan (çok sevdiğim halde) uzağım.Turşu-acı-tuzlu olsa da yiyip yiyip yatsam :) Hiç bi sıkıntım olmadı 13 haftadır.Ne belirti,ne kusma,ne bulantı.İştahım da normal seviyede.Kilo da almadım.Yüzük de sallanıyor, dönmüyor:37: Uyku sorunum da yok.Sabah 5te rahatlıkla uyanabiliyorum.10da uyumak şartıyla.Ortaya karışık bişey çıkacak anlaşılan bende :27: 16.haftada kesin belli olabiliyormuş.Ümitle 2 haftanın geçmesini bekliyorum.Cinsiyetimizi buraya da yazarım fikriniz olsun diye.:42:

ya benim doktorda yanlışlık var ya da bende:) 3. aydan beri çok güzel bir kızınız olacak dedi şuan 21+5 im hala kız diyor yumurtalıklarını bile gösterdi bana doktorum : ama hiç bulantım olmadı desem yeridir 4. ayın başında bir hafta sabahları oldu ama canım hiç mi hiç tatlı istemiyor sürekli tuzlu şeyler ve et istiyorum, yoğurt peynir rüyalarıma giriyor:) sebze yediğimde doymamış hissediyorum, öğlenleri uyku bastırıyor mutlaka 1-2 saat uyuyorum ve gece de tekrar uyuyabiliyorum. 5 kilo kadar aldım onuda her yerime aldım yani göğüs, kalça ve göbek her yönden ama bu belirtiler yazıya göre erkek diyor ben anlamadım bu ay ki kontrol de doktoruma tekrar sorayım içime kurt düştü:)

Ya ben aslinda bulantisi olanlardan bulanti baslama haftasina gore cinsiyet olayini merak ediyorum.16 hfdan buyuk bulanti sikayeti yasamis gebelerimizi merak ediyorum...

Ya ben aslinda bulantisi olanlardan bulanti baslama haftasina gore cinsiyet olayini merak ediyorum.suanda16 hfdan buyuk olup (bebeginin cinsiyeti belli olan)gebeliginin basinda bulanti sikayeti yasamis gebelerimizi merak ediyorum...

hamileliğim süresince sunu anladım ki; her annenin belirtileri kendine özel, aynı bizim gibi. Bir genelleme yapmak yanlış. Benim bulantılarım geç başladı, 14 haftaya kadarda sürdü. karnım top gibi değil, daha yayık, burnum büyümedi. yani erkek annelerinde olan bi çok sey bende olmadı. bende olanlarda onlarda olmadı.yani belirtiler yanıltıcı olabiliyor, bence çok umut bağlamayın..

eger bebek erkekse, ilk uc ayda idrarda yanma oluyor ve surekli sicak birde uyuma hissi olur. Bulantisi pek olmaz ama aniden kusma hissi yasayabilir.Genelde tatli tuketmek ister ayni zamanda kirmizi et turleri yemek ister.yuzleri guzellesir karni buyumeye basladiginda yanlara dogru buyur gobek ucuna buyumez hatta bebek hareketlendiginde bir sagdan bir soldan hareketi hissedilir pek fazla odem rahatsizligi yasamaz ozellikle kiz bebeklerinde bacaklar siserken erkek bebeklerde hafif anne yuzu siser buda canli ve guzel bir yuz gorunumu verdiginden guzellestigini sanilir benim gozlemledigim bunlar

kadinin dogum yili 1985 diyelim eşinin digum yili ise 1980 olsun. Kadin 2010 yilinda hamile kalmissa eger soyle hesaplanir; 1985e surekli 3 rakami ekleyerek 2010 yilina en yakin tahire yaklasalim cunku kadinin kani 3 yilda bir tazekeniyor. 1988.1991.1994.1997.2000.2003.2006.2009 bu su demek 2010 yilinda kadinin kani 1 yillik olmus. Erkegi sayalim onun kani 4 yilda bir yenileniyor 1980.1984.1988.1992.1996.2000.2004.2008 bu su demek oluyor erkek 2010 yilinda kani 2 yillik oluyor yani kadinin kanindan 1 yil eskimis yani kadinin kani daha taze bu durumda bebek cinsiyeti kiz olur. Erkegin kani daha taze olsaydi bebek erkek olurdu. Kimin kani daha taze ise cinsiyeti o olur.

kadinin dogum yili 1985 diyelim eşinin digum yili ise 1980 olsun. Kadin 2010 yilinda hamile kalmissa eger soyle hesaplanir; 1985e surekli 3 rakami ekleyerek 2010 yilina en yakin tahire yaklasalim cunku kadinin kani 3 yilda bir tazekeniyor. 1988.1991.1994.1997.2000.2003.2006.2009 bu su demek 2010 yilinda kadinin kani 1 yillik olmus. Erkegi sayalim onun kani 4 yilda bir yenileniyor 1980.1984.1988.1992.1996.2000.2004.2008 bu su demek oluyor erkek 2010 yilinda kani 2 yillik oluyor yani kadinin kanindan 1 yil eskimis yani kadinin kani daha taze bu durumda bebek cinsiyeti kiz olur. Erkegin kani daha taze olsaydi bebek erkek olurdu. Kimin kani daha taze ise cinsiyeti o olur.

Bizim aynı çıktı nasıl olcak ben de eşim de 87 liyiz bu yıl hamile kaldım. Benimki 2014 é geliyo ama eylül old için henüz tazelenmemiş mi oluyo o zaman 2011 diyelim eşimin de 2011 oluyo kız mı,erkek mi

Buna göre kız olması gerekiyor benimkisi bayramdan sonra dr gidicem bakalım ben zaten kız istiyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bn uyumuyorum bulantim yok gobegim killaniyor ve surekli tatli istiyor canim sizce ne olabilir :anneadayı: bu arada 13+2 :anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46::KK22:

33 haftalik hamileyim ve oglum olacak Allahin izniyle. Tuzlu ve eksi cok az canim cekti daha cok tatli istedim. Normalde tatliyla aram yoktur. Bacak kilari hizli uuyor ellerim ilk uc ay cok kurudu oyle ki catladi ve kaniyordu. Hiic bulantim olmadi bazi şeylerden tiksindim sadece. Karnim asagida top gibi. Yuzum daha da guzellesti ozellikle cildim. Boylesi seyler işte. .

Kimileri kizmi erkekmi derdinde kimileride tirnagina muhtac bekliyo yillarca her yolu deniyo nasil hamile kalirim diye yillarca gordugu herseyden derman ariyo derdine ,herkesten dua istiyo ,duydugu herseyi yapiyo yillarca dr kapilarinda geziyo,mesela inanmam dedigi halde hurafelere inaniyo yeter ki sonunda o minik mucizeye kavusabiliyim her cektigim sıkıntiyi unuturum diyo ,hic dusunmuyo bile kizmi olacak erkekmi diye kiz ya da erkek hic farketmez diyo bi bebegim olsun saglikli hayirli bi evlat olsun evlat hasretimi gidersin yeter diyo....kimileride kiz olsun erkek olmasin , erkek olsun kiz olmasin derdine dusmus bana gore bu bencillik boyle dusunenler once hic olmayanlari kiz ya da erkek ayirt etmeden sadece evlat hasretiyle yillarca bekleyenleri dusunsun bence...

Bende bugün 15+4 teyim 12.hafta da gittiğimde doktorum bir dahaki sefere söylicem dedi bu gün kontrolüm var bakalım küçük bebeğim saklanıcakmı bizden

Kizim var su an. Oglumda yolda. Kizimda cok kusmam oldu oglumda daha cok bulantim oldu. Kizim daha asagidaydi oglum yukarida. Kizimda daha cok gobegim vardi oglumda cok yayvan gobegim. Bacak killari erkekte uzuyor kizda hic kil cikmiyor. Kizda da erkekte de cildim cok guzellesti. :) Erkekte dis agrim cok oluyor. Kizimda canim eksi cekmisti oglanda tatli.

Burda anlatılan dogru ise kiz olacak demek ki 12. Haftanin icindeyim cinsiyeti ogrenince hemen yazacagim bakalim kiz mi erkek mi ❤

Back