- Konu Sahibi rahablug67
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy benimkine de bakın9 haftalık olduk merak ettim benimkini de rica etsem bakar mısınız.
Selam canımKeseye göre kız![]()
Merhaba canım iyiyim hamileyim bendeSelam canımKontes001 seninle diyet grubundaydık nasılsın
Bir kaç yorumunu gördüm de banada bakarmısın lütfen kızkardeşimin ultrasonu 6+2 karından ultrason canım
Eki Görüntüle 3417542
Ay gerçekten mi ne kadarlık bende 20 haftalığım canım ya zaten kiloda verememiştim şimdi doğumdan sonra yine başlarım inşallahMerhaba canım iyiyim hamileyim bende
Kız gibi keseden
Kız gibiKonu açtım yazan olmadı bu nohuta da Keseden 8. Haftasında bir tahminde bulunsanız ablaları![]()
18 haftalık benim de. Cinsiyeti ne. Doğumdan sonra tekrar diyete girerizAy gerçekten mi ne kadarlık bende 20 haftalığım canım ya zaten kiloda verememiştim şimdi doğumdan sonra yine başlarım inşallah![]()
Kız gibi görünüyor13 haftalık oldukk doktorumuz 3 hafta sonra gel cinsiyeti öğrenelim dedi ben nasill bekliycem 3 haftaaatahmini olanlar var mı hanımlar
![]()
Ay gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah18 haftalık benim de. Cinsiyeti ne. Doğumdan sonra tekrar diyete gireriz![]()
Ben en son 58 dim doktora gideceğim zaman tartılıyorum her ay 2 kilo alıyorumAy gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallahbenimki kız bu sefer 20 haftalığım canım valla şuan 90 kiloyum
doğumdan sonra görüşürüz diyetlerde inşallah
![]()
Ben de şu an 13 haftalığım keseye göre nasıl biliyorsunuzKeseye göre kız![]()
Yuvarlaksa kese kız muz gibiyse erkek diye düşünerekten öyle yazıyorumBen de şu an 13 haftalığım keseye göre nasıl biliyorsunuzbenim ultrason fotoma da bakabilir misiniz
Yuvarlaksa kese kız muz gibiyse erkek diye düşünerekten öyle yazıyorum![]()
Sizin konunuza yorum yapmıştım zaten12+3 benim de keseye göre ne duruyor![]()
Ayy bugün ben de doktora gittim ama söylemedi 13 hafta 6 günlük yorumlar mısınız erkek gönlümden geçen ama sağlıklı olması önemli tabiKeseden çok bilemedimerkek gibi geldi
Kız gibi ama inşallah gönlünüze göre olurAyy bugün ben de doktora gittim ama söylemedi 13 hafta 6 günlük yorumlar mısınız erkek gönlümden geçen ama sağlıklı olması önemli tabi