- 10 Ekim 2023
- 369
- 155
- 23
Sizinki kız gibiKimin ki benim mi etiket yapmamışsın canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinki kız gibiKimin ki benim mi etiket yapmamışsın canım
Saol bakrimCanim kan yenilem ile cinsieyt hespalama diye yaz googleye oordanda hesolaya birkirsin kimisi doğru çıkıyor
Sağlıklı olsun da canım banada dua edin olurmu bende çok erkek istiyorum ne olur duanizi eksik etmeyin bende adım pınar ismen ederseniz sevirimHerkz erkek dio canm ya ne bilim kiz diyen cok az
Hmm ayn cnm bnde oyle iki kizim var buda degisik olsn isterimm hayrli saglikli olsun hepsi . Inslh istedin olurSağlıklı olsun da canım banada dua edin olurmu bende çok erkek istiyorum ne olur duanizi eksik etmeyin bende adım pınar ismen ederseniz sevirim![]()
Amin canım insallh kaç haftaliksin canım sen ben daha keseyi ilk kez de carsaba gitcem beta HCG değerim çok yüksek çıkmıştı adetim besgun geçince kan vermsitim 4+2 gunluktu daha 3680.0 çıkmıştı ikiz olabilir dedi hemşire sizin kaç çıkmıştı acababide HCG dgeri yüksek çıkınca da erkek olma ihtimali var diyorlar insallh gönlümüzde olur canimHmm ayn cnm bnde oyle iki kizim var buda degisik olsn isterimm hayrli saglikli olsun hepsi . Inslh istedin olur
Bnim 9 haftalikk ben onlra hic dikkat etmedim ya 2 hafta sonra gtcemm bakrim busfr dikt edrimAmin canım insallh kaç haftaliksin canım sen ben daha keseyi ilk kez de carsaba gitcem beta HCG değerim çok yüksek çıkmıştı adetim besgun geçince kan vermsitim 4+2 gunluktu daha 3680.0 çıkmıştı ikiz olabilir dedi hemşire sizin kaç çıkmıştı acababide HCG dgeri yüksek çıkınca da erkek olma ihtimali var diyorlar insallh gönlümüzde olur canim
Erkkek ckti ama bnm dogum tarihm net deillCanim kan yenilem ile cinsieyt hespalama diye yaz googleye oordanda hesolaya birkirsin kimisi doğru çıkıyor
Tamam kuzum haberdar ederiz burdan konuşuruz devamlı olurmu insallh rabbim ikimizede sağlık eli ayağı düz hayırlı bir erkek evlat nasip etsin ya duamız kabul olsun inslalhBnim 9 haftalikk ben onlra hic dikkat etmedim ya 2 hafta sonra gtcemm bakrim busfr dikt edrim
Inslh canm hayrlisi saglam olsundaa .. ama bnim icmdn bnimki erkk gecyo kizlrda kiz gecyodu .. kizlara gore bu hamilelim farkli 4 aya kadr kendime gelemiodum kizlrda bu hamilelim rhatTamam kuzum haberdar ederiz burdan konuşuruz devamlı olurmu insallh rabbim ikimizede sağlık eli ayağı düz hayırlı bir erkek evlat nasip etsin ya duamız kabul olsun inslalh
Hadi inslalh cnm ya bende ki çıktı o Çin'de ekkek çıktı rusta kız japonda erkek dedi insalh erkek olur ya kiminin duası kabul olunur bilinmez duanı eksik etme bende erkek olsun bende sana çok dua etcem erkek olsun diyeErkkek ckti ama bnm dogum tarihm net deill
Saoll hadi baklim hayrlsi bnde etcdmm 2 haftya brlli olur inslshh soylrmHadi inslalh cnm ya bende ki çıktı o Çin'de ekkek çıktı rusta kız japonda erkek dedi insalh erkek olur ya kiminin duası kabul olunur bilinmez duanı eksik etme bende erkek olsun bende sana çok dua etcem erkek olsun diye
Aynen erkek bebeklerde hamilelik çok rahat oluyormus bende öyleyim belim çok ağrıyor sadece bide arada kasık ağrım var inslalh erkek olur benimde hep erkek doğuyor inşallah gönlümüze göre olur kuzumInslh canm hayrlisi saglam olsundaa .. ama bnim icmdn bnimki erkk gecyo kizlrda kiz gecyodu .. kizlara gore bu hamilelim farkli 4 aya kadr kendime gelemiodum kizlrda bu hamilelim rhat
Tamam kuzum.kesin haber et etiketle beni dua etcem bol bol emin ol duam seninle kuzumSaoll hadi baklim hayrlsi bnde etcdmm 2 haftya brlli olur inslshh soylrm
Ayn ya bende bel agrisi bas agrisi cok oluyoo ..Aynen erkek bebeklerde hamilelik çok rahat oluyormus bende öyleyim belim çok ağrıyor sadece bide arada kasık ağrım var inslalh erkek olur benimde hep erkek doğuyor inşallah gönlümüze göre olur kuzum
Saoll bende hber edrm inslhTamam kuzum.kesin haber et etiketle beni dua etcem bol bol emin ol duam seninle kuzum
Hadi bakalım ya erkektir inslalh kuzum yaAyn ya bende bel agrisi bas agrisi cok oluyoo ..
Inslh grszHadi bakalım ya erkektir inslalh kuzum ya
Görüşüz cnm duanı eksik etme bende de erkek olsun bebimkideInslh grsz
Bende yeni hamileyim ama babada öle geldi iki kızım var sanki öle değildiBi oğlum olsun çok istiyorum tabi önce sağlıklı olsun bi ultrason resmine bakıp cinsiyet tahmini yapar mısınız![]()
Hayırlısı bende kız hissediyorumSizinki kız gibi