İnsallah erkektir Allah ağzından alsın canım yok belli değil çarşamba ikili tarana var bakalım söyleyecek mi doktorAy evet sana yaptımbelli oldu mu cinsiyet? Benim 3 hafta sonra gel bakalım dedi doktorum
Allah gönlüne göre versinİnsallah erkektir Allah ağzından alsın canım yok belli değil çarşamba ikili tarana var bakalım söyleyecek mi doktor
11 hafta canım bugunAllah gönlüne göre versin12 haftalık mısın? Benim de bi oğlum var gönül değişik olsun kız istiyor ama kısmet
Çin takvimi ne baktın mı bende erkek çıkıyor insallah doğrudur yaAllah gönlüne göre versin12 haftalık mısın? Benim de bi oğlum var gönül değişik olsun kız istiyor ama kısmet
Canım Rus ve çin takvimi erkek diyo Allah’ın dedigi olur tabi tedavi ile oldu 6 kez denedim bu altıncı tuttu çatlatma iğnesiBenim siteden siteye değişiyorbazısında kız çıkıyor bazısında erkek kaç çocuğun var kız mı
Anladım ilk çocuk o zamanCanım Rus ve çin takvimi erkek diyo Allah’ın dedigi olur tabi tedavi ile oldu 6 kez denedim bu altıncı tuttu çatlatma iğnesi
Kıza benzettim ben12 haftalik bakabilirmisiniz?
Ben kız diyorumBi oğlum olsun çok istiyorum tabi önce sağlıklı olsun bi ultrason resmine bakıp cinsiyet tahmini yapar mısınız
Ben kız diyorum
Bna da bakrmsnİstagrda cinsiyet tahmini varmış benim arkasım bana yaptırdı bı bakın doğru cikiyromus
Kimin ki benim mi etiket yapmamışsın canımErkek gibi
Bnim miErkek gibi
Bna da bakrmsn
Seninki canım keseye göre tahminim ama kesin değil tabiBnimkimi
Herkz erkek dio canm ya ne bilim kiz diyen cok azErkek gibi
Seninki canım keseye göre tahminim ama kesin değil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?