Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni tanımıyor musunuz görmüyor musunuz cevap yazıyorsunuz o kadar mutlu oldum ki çok sağolun #namutenahiiSağlıkla gelsin..Erkek diyorum ben
Çok sağolun çok teşekkür ederim insallah öyledirÜstteki mesajı görmeden, bana da erkek gibi geldi :)
Neye göre erkek dedin canım keseye yada şekline göre miSağlıkla gelsin..Erkek diyorum ben
Para istiyorlar mı benim maddi durumum yok ki bana da yapabilir mi arkadaşınİstagrda cinsiyet tahmini varmış benim arkasım bana yaptırdı bı bakın doğru cikiyromus
Şekline göre öyle düşündüm canım..Sağlıkla gelsinNeye göre erkek dedin canım keseye yada şekline göre mi
İnsallah çok istiyorum erkek ama sanki kız doğuyo içimeŞekline göre öyle düşündüm canım..Sağlıkla gelsin
Canım bakar mısınız derken biz ne bilelim daha nokta o 6 haftalık bebeğin cinsiyetini bilmemiz için ermiş falan olmamız gerekiyor sadece biraz büyük resimini durusundan falan tahmin ediyoruz eğlenmek için paylaşmak içinMerhaba bana da bakar mısınız lütfennn 6 hafta karından
Plesentanın duruşundan anlayanlar varmış. Burada anlayan vardır belkiCanım bakar mısınız derken biz ne bilelim daha nokta o 6 haftalık bebeğin cinsiyetini bilmemiz için ermiş falan olmamız gerekiyor sadece biraz büyük resimini durusundan falan tahmin ediyoruz eğlenmek için paylaşmak için
Kimsenin bir şey anladığı yok 16 haftaya kadar bekle öğrenirsin iki çocuğumda da hepsi tersi çıktı sonuçta çok şükür gebesin ve elbet bir gün öğreneceksin hamileliğin tadını çıkar insallah kucağına alırsın Allah bağışlasınPlesentanın duruşundan anlayanlar varmış. Burada anlayan vardır belki
Amin inşallahKimsenin bir şey anladığı yok 16 haftaya kadar bekle öğrenirsin iki çocuğumda da hepsi tersi çıktı sonuçta çok şükür gebesin ve elbet bir gün öğreneceksin hamileliğin tadını çıkar insallah kucağına alırsın Allah bağışlasın
Bana mı yorum yaptın canım etiketlememişsinBana da erkek gibi geldi kemik yapısından öyle düşündüm
Bana da bakan olur mu acaba 9 haftalık
Sağlıkla doğsun inşallah. kız gibi geldi bana daBi oğlum olsun çok istiyorum tabi önce sağlıklı olsun bi ultrason resmine bakıp cinsiyet tahmini yapar mısınız