• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet Tahmini, Ramzi Teorisi

Elaca1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
70
21
88
25
Merhaba kızlar. Ramzi teorisi diye bir şey duydum bebeğin kesede tutunduğu yere göre cinsiyeti belirleyen teori. Anlayan ve doğru çıkan varsa bizimkine de bakabilir mi. İlk fotoğraf 5.haftaya, 2.fotoğraf 7. haftaya ait :)

Son düzenleme:
Plesanta hangisi oluyor o beyaz nokta bebişim ve karından sağda duruyor :)
Kese şekli yuvarlaksa erkek diyorlar bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum, ama plasenta sağda ve sağ olunca erkek bebek demekmiş ramz
Kese şekli yuvarlaksa erkek diyorlar bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum, ama plasenta sağda ve sağ olunca erkek bebek demekmiş ramziye gör

Plesanta hangisi oluyor o beyaz nokta bebişim ve karından sağda duruyor :)
Resimde parlak alan var ilk resimde. İkincide pek anlayamadım zaten. İlk resime göre yorumladım. Mesela bak bu attığım 6 haftalık benim bebeğimin ultrasonu. Biz şu an 16+6 günlüğüz ama cinsiyeti tam belli değil. Olunca haberleşiriz bakalım tahminler doğru mu çıkıyor. Sol taraftaki beyaz bir parlak alan göreceksin attığım resimde böyle sanki beyaz çizgi varmış gibi hatta. Karından olduğu için ayna görevi görüyormuş ve aslında Solda olan sağdaymış. Vajinal ultrason resmi ise sağdaysa sağda yani. Sadece karından ultrasonda gördüğünün zıttını söyleyeceksin. Ramziye göre benim bebekte erkek görünüyor ama fasulye kesesi kızda görünür diyorlar. Keseye göre de kız çıkıyor. Tabii bu kese muhabbetini tam tersi diyen de oluyor artık orasını bilemiyorum 🤷🏻‍♀️🥰🤪🐥

Eklentiler

• 20230607_171953.webp
    20230607_171953.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 710
Resimde parlak alan var ilk resimde. İkincide pek anlayamadım zaten. İlk resime göre yorumladım. Mesela bak bu attığım 6 haftalık benim bebeğimin ultrasonu. Biz şu an 16+6 günlüğüz ama cinsiyeti tam belli değil. Olunca haberleşiriz bakalım tahminler doğru mu çıkıyor. Sol taraftaki beyaz bir parlak alan göreceksin attığım resimde böyle sanki beyaz çizgi varmış gibi hatta. Karından olduğu için ayna görevi görüyormuş ve aslında Solda olan sağdaymış. Vajinal ultrason resmi ise sağdaysa sağda yani. Sadece karından ultrasonda gördüğünün zıttını söyleyeceksin. Ramziye göre benim bebekte erkek görünüyor ama fasulye kesesi kızda görünür diyorlar. Keseye göre de kız çıkıyor. Tabii bu kese muhabbetini tam tersi diyen de oluyor artık orasını bilemiyorum 🤷🏻‍♀️🥰🤪🐥
Canım cinsiyetinşz belli oldu mu

Eki Görüntüle 3267486 8+4 günlük peki sizce cindiyeti nedir miniğimin? karından ultrason
Keseye yuvarlak olunca erkek derler. Sadece kese yuvarlak olunca erkek dedikler için öyle dedim. Yuvarlak kese kız diyen de oluyor onu ben anlayamadım belki ultrasonda fasulye şeklinde de gözüktü sizde ama resmi alırken yuvarlak kaldı. ramziye göre kız bebek. Cinsiyet belli olunca yazarsınız.

Merhaba kızlar. Ramzi teorisi diye bir şey duydum bebeğin kesede tutunduğu yere göre cinsiyeti belirleyen teori. Anlayan ve doğru çıkan varsa bizimkine de bakabilir mi. İlk fotoğraf 5.haftaya, 2.fotoğraf 7. haftaya ait :)
Benimkini de yorumlar mısınız?

Eklentiler

• IMG20230724130540.webp
    IMG20230724130540.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 410
Sizin belli oldu mu

Bu teori 6. haftadan itibaren tahmin yürüten ve hiçbir bilimsel temeli olmayan, uydurma bir şey.
En güzeli ultrason randevunuzu bekleyin, 12. haftada doktorunuz söyleyecektir. Kolay gelsin ♥️

Back