Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karından çekildiyse erkekMerhaba kızlar. Ramzi teorisi diye bir şey duydum bebeğin kesede tutunduğu yere göre cinsiyeti belirleyen teori. Anlayan ve doğru çıkan varsa bizimkine de bakabilir mi. İlk fotoğraf 5.haftaya, 2.fotoğraf 7. haftaya ait :)Eki Görüntüle 3264573
Eki Görüntüle 3264574
Karından çekildiKarından çekildiyse erkek
Kese şekli yuvarlaksa erkek diyorlar bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum, ama plasenta sağda ve sağ olunca erkek bebek demekmiş ramziye göreKarından kese
Kese şekli yuvarlaksa erkek diyorlar bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum, ama plasenta sağda ve sağ olunca erkek bebek demekmiş ramz
Kese şekli yuvarlaksa erkek diyorlar bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum, ama plasenta sağda ve sağ olunca erkek bebek demekmiş ramziye gör
Resimde parlak alan var ilk resimde. İkincide pek anlayamadım zaten. İlk resime göre yorumladım. Mesela bak bu attığım 6 haftalık benim bebeğimin ultrasonu. Biz şu an 16+6 günlüğüz ama cinsiyeti tam belli değil. Olunca haberleşiriz bakalım tahminler doğru mu çıkıyor. Sol taraftaki beyaz bir parlak alan göreceksin attığım resimde böyle sanki beyaz çizgi varmış gibi hatta. Karından olduğu için ayna görevi görüyormuş ve aslında Solda olan sağdaymış. Vajinal ultrason resmi ise sağdaysa sağda yani. Sadece karından ultrasonda gördüğünün zıttını söyleyeceksin. Ramziye göre benim bebekte erkek görünüyor ama fasulye kesesi kızda görünür diyorlar. Keseye göre de kız çıkıyor. Tabii bu kese muhabbetini tam tersi diyen de oluyor artık orasını bilemiyorumPlesanta hangisi oluyor o beyaz nokta bebişim ve karından sağda duruyor :)
Canım cinsiyetinşz belli oldu muResimde parlak alan var ilk resimde. İkincide pek anlayamadım zaten. İlk resime göre yorumladım. Mesela bak bu attığım 6 haftalık benim bebeğimin ultrasonu. Biz şu an 16+6 günlüğüz ama cinsiyeti tam belli değil. Olunca haberleşiriz bakalım tahminler doğru mu çıkıyor. Sol taraftaki beyaz bir parlak alan göreceksin attığım resimde böyle sanki beyaz çizgi varmış gibi hatta. Karından olduğu için ayna görevi görüyormuş ve aslında Solda olan sağdaymış. Vajinal ultrason resmi ise sağdaysa sağda yani. Sadece karından ultrasonda gördüğünün zıttını söyleyeceksin. Ramziye göre benim bebekte erkek görünüyor ama fasulye kesesi kızda görünür diyorlar. Keseye göre de kız çıkıyor. Tabii bu kese muhabbetini tam tersi diyen de oluyor artık orasını bilemiyorum![]()
Yok canım. Daha 2 hafta car ayrıntılı ultrasonaCanım cinsiyetinşz belli oldu mu
Senin cinsiyet belli oldu mu?Canım cinsiyetinşz belli oldu mu
Keseye yuvarlak olunca erkek derler. Sadece kese yuvarlak olunca erkek dedikler için öyle dedim. Yuvarlak kese kız diyen de oluyor onu ben anlayamadım belki ultrasonda fasulye şeklinde de gözüktü sizde ama resmi alırken yuvarlak kaldı. ramziye göre kız bebek. Cinsiyet belli olunca yazarsınız.Eki Görüntüle 3267486 8+4 günlük peki sizce cindiyeti nedir miniğimin? karından ultrason
Benimkini de yorumlar mısınız?Merhaba kızlar. Ramzi teorisi diye bir şey duydum bebeğin kesede tutunduğu yere göre cinsiyeti belirleyen teori. Anlayan ve doğru çıkan varsa bizimkine de bakabilir mi. İlk fotoğraf 5.haftaya, 2.fotoğraf 7. haftaya ait :)
hayır canımSenin cinsiyet belli oldu mu?
Olmadı kuzuSenin cinsiyet belli oldu mu?
Sizin belli oldu muResimde parlak alan var ilk resimde. İkincide pek anlayamadım zaten. İlk resime göre yorumladım. Mesela bak bu attığım 6 haftalık benim bebeğimin ultrasonu. Biz şu an 16+6 günlüğüz ama cinsiyeti tam belli değil. Olunca haberleşiriz bakalım tahminler doğru mu çıkıyor. Sol taraftaki beyaz bir parlak alan göreceksin attığım resimde böyle sanki beyaz çizgi varmış gibi hatta. Karından olduğu için ayna görevi görüyormuş ve aslında Solda olan sağdaymış. Vajinal ultrason resmi ise sağdaysa sağda yani. Sadece karından ultrasonda gördüğünün zıttını söyleyeceksin. Ramziye göre benim bebekte erkek görünüyor ama fasulye kesesi kızda görünür diyorlar. Keseye göre de kız çıkıyor. Tabii bu kese muhabbetini tam tersi diyen de oluyor artık orasını bilemiyorum![]()
Bu teori 6. haftadan itibaren tahmin yürüten ve hiçbir bilimsel temeli olmayan, uydurma bir şey.Merhaba kızlar. Ramzi teorisi diye bir şey duydum bebeğin kesede tutunduğu yere göre cinsiyeti belirleyen teori. Anlayan ve doğru çıkan varsa bizimkine de bakabilir mi. İlk fotoğraf 5.haftaya, 2.fotoğraf 7. haftaya ait :)
16 dan önce söylemiyceğini söylediBu teori 6. haftadan itibaren tahmin yürüten ve hiçbir bilimsel temeli olmayan, uydurma bir şey.
En güzeli ultrason randevunuzu bekleyin, 12. haftada doktorunuz söyleyecektir. Kolay gelsin![]()
E tamam o zaman 16. haftayı bekleyin16 dan önce söylemiyceğini söyledi
Kız bebiş. Razmi teorisi bende tutmadı. Nub teoriside belli değildi.Sizin belli oldu mu