KızMerhaba kizlar, 13 haftalikta doktor daha cok erkege benziyor diye soyledi 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecem. Ultroson resmi yukluycem sizce nedir, tahminlerinizi cok merak ediyorum
Bence erkek. Cinsiyetini oğrenince bize de bildirin lütfenMerhaba kizlar, 13 haftalikta doktor daha cok erkege benziyor diye soyledi 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecem. Ultroson resmi yukluycem sizce nedir, tahminlerinizi cok merak ediyorum
Tamam soylerim kesinBence erkek. Cinsiyetini oğrenince bize de bildirin lütfenşu an özel hastaneye gitseniz söylerler
Benimkine de bakarmisinizBence erkek. Cinsiyetini oğrenince bize de bildirin lütfenşu an özel hastaneye gitseniz söylerler
Benimkinede bakar mısınız
Bacak arası bu galiba. Ondan çok anlamıyorum :) yan görüntü varsa atabilirsinizBenimkinede bakar mısınız
Var atıyımBacak arası bu galiba. Ondan çok anlamıyorum :) yan görüntü varsa atabilirsiniz
Bacak arası bu galiba. Ondan çok anlamıyorum :) yan görüntü varsa atabilirsiniz
Benimkine ney olur tahmininiz
Çok arada kaldım ama erkek gibiVar atıyım
Kız
erkek
Kız
erkek
Çok sağolun 10+4 bugün kontrolde Dr sordum kıza benzeti ama yüzde 60 diyebilirim dedi çok küçükmüş bakalım artık burda bazı arkadaşlar masaAllah Dr kadar iyi biliyorlar bu işiKız
erkek
Rica ederim. Valla ben de prof değilim ama görüntüden anlayabildiğimi söylüyorum :)Çok sağolun 10+4 bugün kontrolde Dr sordum kıza benzeti ama yüzde 60 diyebilirim dedi çok küçükmüş bakalım artık burda bazı arkadaşlar masaAllah Dr kadar iyi biliyorlar bu işi
Tabi canım sadece tahmin hem eyleniyoruz hem ogreniyoruz işte ben tekrar teşekkür ederim vakit ayırdığınız icinRica ederim. Valla ben de prof değilim ama görüntüden anlayabildiğimi söylüyorum :)
daha cok erkege benziyor diyorsa erkektir bence benim de bu haftada belli olmuştu kıza benziyor demişti ve kız oldugu kesinleşti sonraMerhaba kizlar, 13 haftalikta doktor daha cok erkege benziyor diye soyledi 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecem. Ultroson resmi yukluycem sizce nedir, tahminlerinizi cok merak ediyorum
Tesekurlerdaha cok erkege benziyor diyorsa erkektir bence benim de bu haftada belli olmuştu kıza benziyor demişti ve kız oldugu kesinleşti sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?