Cinsiyet tahmini lutfenn ?

Saliha68

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
5
1
1
26
Merhaba kizlar, 13 haftalikta doktor daha cok erkege benziyor diye soyledi 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecem. Ultroson resmi yukluycem sizce nedir, tahminlerinizi cok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_9128.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba kizlar, 13 haftalikta doktor daha cok erkege benziyor diye soyledi 3 hafta sonra tekrar kontrole gidecem. Ultroson resmi yukluycem sizce nedir, tahminlerinizi cok merak ediyorum
Bence erkek. Cinsiyetini oğrenince bize de bildirin lütfen şu an özel hastaneye gitseniz söylerler

Hadi hayırlısı inşallah 18+5 haftalık doktor hala net bir şey söylemedi kıza benziyor diyor bugünde bir çıkıntı var ama penise benzetmedim dedi

daha cok erkege benziyor diyorsa erkektir bence benim de bu haftada belli olmuştu kıza benziyor demişti ve kız oldugu kesinleşti sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…