Kiz benceMerhaba arkadaşlar çok erken biliyorum ama belki keseden tahmin yürütecek arkadaşlar var cinsiyet tahmini alabilir miyim... Ekşi tuzlu çok aseriyorum bulantılarım yok denecek kadar az çok bel ağrısı çekiyorum özellikle sol tarafında.. 8+3 yorumlarınızı bekliyrm
Cnm içinden mi geçti tahmin mi yürüttunKiz bence
Tahmin yürüttüm kese sekline göre.Cnm içinden mi geçti tahmin mi yürüttun
Benim kesede böyle fasulye gibiydi ama oğlum oldu. Bence keseyle cok alakalı değil. Ekşi çok yedim mesela bence hepsi batıl inançTahmin yürüttüm kese sekline göre.
Teşekkür ederjm cnmTahmin yürüttüm kese sekline göre.
Sağlıkla imanı bütün hayrli bo evladm olur inşallah tüm müslüman kardeşlerim içinde temennim aynı yondeBenim kesede böyle fasulye gibiydi ama oğlum oldu. Bence keseyle cok alakalı değil. Ekşi çok yedim mesela bence hepsi batıl inanç
Tabii ki batil inanç. Eglencesine tahmin yürütüyoruz. Hepsi bu.Benim kesede böyle fasulye gibiydi ama oğlum oldu. Bence keseyle cok alakalı değil. Ekşi çok yedim mesela bence hepsi batıl inanç
Kız gibii saglıkla gelsinMerhaba arkadaşlar çok erken biliyorum ama belki keseden tahmin yürütecek arkadaşlar var cinsiyet tahmini alabilir miyim... Ekşi tuzlu çok aseriyorum bulantılarım yok denecek kadar az çok bel ağrısı çekiyorum özellikle sol tarafında.. 8+3 yorumlarınızı bekliyrm
AminSağlıkla imanı bütün hayrli bo evladm olur inşallah tüm müslüman kardeşlerim içinde temennim aynı yonde
Ben altın kolye görmüştüm kızın olacak dediler doktor da kız dediArkadaşlar sürekli rüyamda altın yumurta bide biber görüyorum sızce bunun anlamları nedir
Kız eltiminkinede baksana 16 haftalık bilmiyoruzCnm içinden mi geçti tahmin mi yürüttun
Deli gibi limon yedim üstelik doktorda 2li test yaptırdırdığımda kız %100 diyemem ama dedi ama oğluşum olacak doktor bile yanılırken böyle yöntemlerden hiç öğrenilmez benceBenim kesede böyle fasulye gibiydi ama oğlum oldu. Bence keseyle cok alakalı değil. Ekşi çok yedim mesela bence hepsi batıl inanç
Merhaba arkadaşlar çok erken biliyorum ama belki keseden tahmin yürütecek arkadaşlar var cinsiyet tahmini alabilir miyim... Ekşi tuzlu çok aseriyorum bulantılarım yok denecek kadar az çok bel ağrısı çekiyorum özellikle sol tarafında.. 8+3 yorumlarınızı bekliyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?