Merhaba arkadaşlar çok erken biliyorum ama belki keseden tahmin yürütecek arkadaşlar var cinsiyet tahmini alabilir miyim... Ekşi tuzlu çok aseriyorum bulantılarım yok denecek kadar az çok bel ağrısı çekiyorum özellikle sol tarafında.. 8+3 yorumlarınızı bekliyrm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyet tahmini lutfen
- Konu Sahibi Ktebru
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet öğrenme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Kiz benceMerhaba arkadaşlar çok erken biliyorum ama belki keseden tahmin yürütecek arkadaşlar var cinsiyet tahmini alabilir miyim... Ekşi tuzlu çok aseriyorum bulantılarım yok denecek kadar az çok bel ağrısı çekiyorum özellikle sol tarafında.. 8+3 yorumlarınızı bekliyrm
Cnm içinden mi geçti tahmin mi yürüttunKiz bence
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Tahmin yürüttüm kese sekline göre.Cnm içinden mi geçti tahmin mi yürüttun
Benim kesede böyle fasulye gibiydi ama oğlum oldu. Bence keseyle cok alakalı değil. Ekşi çok yedim mesela bence hepsi batıl inançTahmin yürüttüm kese sekline göre.
Teşekkür ederjm cnmTahmin yürüttüm kese sekline göre.
Sağlıkla imanı bütün hayrli bo evladm olur inşallah tüm müslüman kardeşlerim içinde temennim aynı yondeBenim kesede böyle fasulye gibiydi ama oğlum oldu. Bence keseyle cok alakalı değil. Ekşi çok yedim mesela bence hepsi batıl inanç
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Tabii ki batil inanç. Eglencesine tahmin yürütüyoruz. Hepsi bu.Benim kesede böyle fasulye gibiydi ama oğlum oldu. Bence keseyle cok alakalı değil. Ekşi çok yedim mesela bence hepsi batıl inanç
- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Kız gibii saglıkla gelsinMerhaba arkadaşlar çok erken biliyorum ama belki keseden tahmin yürütecek arkadaşlar var cinsiyet tahmini alabilir miyim... Ekşi tuzlu çok aseriyorum bulantılarım yok denecek kadar az çok bel ağrısı çekiyorum özellikle sol tarafında.. 8+3 yorumlarınızı bekliyrm
AminSağlıkla imanı bütün hayrli bo evladm olur inşallah tüm müslüman kardeşlerim içinde temennim aynı yonde
Ben altın kolye görmüştüm kızın olacak dediler doktor da kız dedi ama yumurta ne anlama geliyor bilmiyorumArkadaşlar sürekli rüyamda altın yumurta bide biber görüyorum sızce bunun anlamları nedir
- 4 Kasım 2020
- 3.887
- 4.505
- 48
- 31
Kız eltiminkinede baksana 16 haftalık bilmiyoruzCnm içinden mi geçti tahmin mi yürüttun
Eklentiler
Deli gibi limon yedim üstelik doktorda 2li test yaptırdırdığımda kız %100 diyemem ama dedi ama oğluşum olacak doktor bile yanılırken böyle yöntemlerden hiç öğrenilmez benceBenim kesede böyle fasulye gibiydi ama oğlum oldu. Bence keseyle cok alakalı değil. Ekşi çok yedim mesela bence hepsi batıl inanç
Yazdıklar
Merhaba arkadaşlar çok erken biliyorum ama belki keseden tahmin yürütecek arkadaşlar var cinsiyet tahmini alabilir miyim... Ekşi tuzlu çok aseriyorum bulantılarım yok denecek kadar az çok bel ağrısı çekiyorum özellikle sol tarafında.. 8+3 yorumlarınızı bekliyr