Cinsiyet tahmini; kiz mi ? erkek mi?

Hayallerrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
1
0
37
Bebeginize hamile kaldiginizda bunu etrafinizdakilere soylemeye basladiginizda ennn cok ennn konusulan konu olur hatta bazen caninizi sikan bir mesele halinede gelmesi mumkun olabilir, forumlarda gezinmeye baslarsiniz etrafinizdaki yorumlara takilarak dusunmeye baslarsiniz acaba ne acaba ne?? 17.haftasinda bebeginin cinsiyetini ogrenen biri olarak belirtilerimi anlatmak istiyorum ancak bunlari lutfen kimse kendi gebeligi ile karsilastirmasin cunku herkesin gebeligi kendine ozel, detaylara gecelim canim ne oyle tatli nede tuzlu seyler cekti, 7. 8. Haftada sabah bulantarim oldu bi kac kezde kusma ama gun icerisinde oldukca rahattim ve 9. Haftamda hicbirseyim kalmadi, cok ciddi guzellesmedim belki ama kesinlikle cirkinlemedim, oyle ciddi bi popomda buyumedi ancak gobegim onden onden gitti birazda yanlarim cikti sonrasinda gogus uclarim renk degistirmedi, bebgm hep sagimdaydi, yuzuk falinda ileri geri giden bi hareket vardi, makas bicak falini iki kez yaptilr ilk makas ikincisi bicak cikti , cin falina gore erkek kiz falina gore kiz cikti, simdi ise bi kizimiz olacagini ogrendik.

Canm benm canm limon istiyor ve ayva aserdim bnada kızın olur diyorlar canm bn çokta inanmıyorum çünkü doktorlar vücudnda ne eksikse onu aserirsn diyorlar cinsiyetle alakası yokmuş valla tuzlu yiyorum ette aserdim eskide çikolata danda tiksindim yiyemiyorum bu arada bulantm sabah erken değil oglen faln oluyo brde yemek yaparken oluyor . Bakıyorum milletin dedklerone bnm bebek hem kız hem erkek

Lahana testim mor cikti lavabo acicisi testim koyu sari cikti ve oglum olcak bende tuttu. Hic mide bulantim olmadi goguslerimde hassaslik asiri tatli duskunlugu ve balik aserme. Ayva da cok yedim ilk 3 ay ozellikle. Bebegim karnimin ust kisminda basenden hic kilo almadim eski panyolonlarim fermuarini kapatmadigim surece oluyorlar 6 aylik hamileyim ve karnim öne dogru

Belirtilere gore benim erkekti hatta cok net erkekti ben alisveris bile yapardim o derece. Ama dr kiz dedi ben sok oldum. Yani belirtilere gore hareket etmesin kimse. Sora bi kafa karisiyor. : )

Belirtilere gore benim erkekti hatta cok net erkekti ben alisveris bile yapardim o derece. Ama dr kiz dedi ben sok oldum. Yani belirtilere gore hareket etmesin kimse. Sora bi kafa karisiyor. : )

Aynen canm belirtilere göre çok farklı şeyler çıkıyor bnm annem kızlarda et aserms oglanlarda asermems halbuki tam tersi derler. Çok değişik ya bence hc birinin doğruluğu yok hele şu Çin takvimi ona gore ablamin oğlu kız

Canm lahana testi pembe olursa erkek değil miydi bn öyle görmüstm çok önce br videoda.

Hatirladigim kadariyla yazayim. Gozleri parlayan erkek bebegi olur dediler benim paril parildi. Karni yuvarlak genislemeyen erkek dediler. Karnim top gibiydi. Guzellesen erkek olur dediler guzellesmistim. Midesi bulanan kiz dediler midem bulanmadi. Yediklerime gore erkek dediler hayir bilemediler :)

Canm belirtilerin nasildi??

Aynen cin takvimi de hikaye zatrn cin erkek cikio bnde kiz bnmki.

Bendede aynı belirtilerden dolayı çevremde herkes erkek diyor ben kız isteyen bi anne adayı olarak umut doldum şu an :) tabi öncelikle sağlıklı olsun

Bir kere daha anladm canm hepsi hikaye :) birde şeyi çok merk ettm çok ilgimi çekmişti çok kişide tutunca 8.9. haftada bebek kesenin sagindami solunda mi br baksana:)

Pembe kiz diye biliyorum ben 23. Haftamdayim 4 kere erkek dendi. Saglikli olsun da kiz olup supriz yapsin hic farketmez rabbim nasip etmis inan kiz erkek benim icin ayni
Yani lahana testide yanlış çıkmış anlamında dedm bence doktor yanilmiyordur :) bak keseninde solundayms senin oğlan valla hc biri tutmuyor demek ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…