- Konu Sahibi Mavibulut54
Erkek gibi geldi hayırlısı olsun inşallah ilk bebeginmiMerhaba bizede tahminde bulunabilirmisiniz
10+4 goruntusu
Tesekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi geldi hayırlısı olsun inşallah ilk bebeginmiMerhaba bizede tahminde bulunabilirmisiniz
10+4 goruntusu
Tesekkurler
Kız gibi hissediyorum hayırlısı olsun inşallah13. Haftalık ultrason görüntusu. Bana da yorum yapabilir misiniz ?
erkege benziyorMerhaba 13 haftalık ve taze taze bugünün ultrason görüntüsü :) tahminde bulunursanız sevinirim![]()
erkekBenimki de karından , bakar mısınız nedirEki Görüntüle 2218452
Benim degil kardesimin bebegi ama ikinci kismetse ilk bebegi kız, bakalim insallah bu da hayirlisidirErkek gibi geldi hayırlısı olsun inşallah ilk bebeginmi
Canım bi bakarmısın 7 hafta üç günlükBebeğinizin 6-8 hafta usg resmini gönderin tahminde bulunalım ☺
Erkek tahminimce canım9 haftalık bize de yorum yapar mısınız ? Eki Görüntüle 2250620
fazla belli olmuyor cnm hayırlısı8 haftalık yorum yapar mısınız lütfen
Erkek gibi hissettim hayırlısı olsun
Tesekkur ederim canim belli olunca yazicam buraya :)Erkek gibi hissettim hayırlısı olsun
Karından ise erkek gibi canımMerhaba kizlar buda benim minnos 6+4 gunluk tahmin yapar misiniz
Evet canim karindan :) tesekkurler yorum icinKarından ise erkek gibi canım
Bana da tahminde bulunabilir misin lütfenBebeğinizin 6-8 hafta usg resmini gönderin tahminde bulunalım![]()