- 11 Mart 2017
- 27
- 10
- 6
- 35
- Konu Sahibi Mavibulut54
- #1
Bebeğinizin 6-8 hafta usg resmini gönderin tahminde bulunalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğinizin 6-8 hafta usg resmini gönderin tahminde bulunalım![]()
Eğer karından usg ise kız :)Canım birinde 7 birinde 8 Haftalık tahmin bekliyorum :) sat, 3 Ekim 2018
Eğer karından usg ise kız :)
Tuhaf olan şey ben ultrason resimlerine bakınca hiç bişey göremiyorum valla helal olsun sizeBebeğin kesede ki konumuna göre :)
Merhabaa ama 13 hafta bu tahmin için biraz geç oluyor 6-8 haftalık varsa ordan bakabiliriz :)Merhaba 13 haftalık ve taze taze bugünün ultrason görüntüsü :) tahminde bulunursanız sevinirim![]()
Teşekkür ederimmTuhaf olan şey ben ultrason resimlerine bakınca hiç bişey göremiyorum valla helal olsun size![]()
7 haftalık hali canım :)Merhabaa ama 13 hafta bu tahmin için biraz geç oluyor 6-8 haftalık varsa ordan bakabiliriz :)
Neden bana cvp vermiyorsunuzMerhabaa ama 13 hafta bu tahmin için biraz geç oluyor 6-8 haftalık varsa ordan bakabiliriz :)
Merhaba banada bir tahminde bukunur musunuz. 6+2 gunlukken cekildi.Bebeğinizin 6-8 hafta usg resmini gönderin tahminde bulunalım![]()
6+4 tahmin alabilir miyim ?Bebeğinizin 6-8 hafta usg resmini gönderin tahminde bulunalım![]()