• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini çok merak ediyorumm

gzm asmakci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
73
21
38
27
Merhaba hanımlar, dün kontrole gittim bugün 12+0 olduk. Tamda bize doğru döndü hatta bence çok net acjldı bacaklar falan ama ben hiç bir şey görmedim. Acaba küçük diye mi fotografınu aşağı bırakıyorum sizce kıza mı benziyor erkeğe mi 10 gün kontrol sürem var tekrar gitsem bir tahminde bulunur mu acaba doktor merakla bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20210701_121912.jpg
    IMG_20210701_121912.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 701
Merhaba hanımlar, dün kontrole gittim bugün 12+0 olduk. Tamda bize doğru döndü hatta bence çok net acjldı bacaklar falan ama ben hiç bir şey görmedim. Acaba küçük diye mi fotografınu aşağı bırakıyorum sizce kıza mı benziyor erkeğe mi 10 gün kontrol sürem var tekrar gitsem bir tahminde bulunur mu acaba doktor merakla bekliyorum
16.haftadan once yanılma payı cok dedı doktorum. Hepsı az cok tahmın edıyo ama bence beklemekte fayda var. Kac kısının doktoru kordonuyla karıstırıp erkek demıs. Ya da ıste kapatmıs hıc gostermemıs falan 20. Haftalara kadar netlesememıs. Zatn cok erken daha teorık olarak bellı olur organ degıl de cıkıntısı gozukur.

16.haftadan once yanılma payı cok dedı doktorum. Hepsı az cok tahmın edıyo ama bence beklemekte fayda var. Kac kısının doktoru kordonuyla karıstırıp erkek demıs. Ya da ıste kapatmıs hıc gostermemıs falan 20. Haftalara kadar netlesememıs. Zatn cok erken daha teorık olarak bellı olur organ degıl de cıkıntısı gozukur.
öyle ama merak iştee 😌

Banada bakarmisiniz acaba nedir cinsiyet 16.3 haftalık tahminde bulunur musunuz acabaa😍😍

Eklentiler

• IMG-20210629-WA0000.jpg
    IMG-20210629-WA0000.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 636
Nub teorisine göre kız gibi

Erkek gibi hissettim doktor yorum yapmadı mı 🤗
Ben çok erkek hisediyordum hallada doktor kız diyince ben inanmıyorum belirtilerim çok farklıydı ikinci bebeğimi çok erken hisetim iki aylıken hisetim kızımda 6 aylıken hisetmiştim etrafımdaki herkes bebeğin erkek diyorlar ama kız çıktı özele gittim özel bana bebeğin kız dedi sağlıklı olsunda birde ben sezeryanliyim bu arada

Erkek gibi hissettim doktor yorum yapmadı mı 🤗
Burda 18.1 haftalık daha iki gün önce gittim aynen senin gibi herkes ultrason fotorfinina benim karın seklime bakınca herkes erkek diyor ama kız 😃😃

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-12-10-30-57-244_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-07-12-10-30-57-244_com.miui.gallery.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 363
  • IMG_20210710_103854.jpg
    IMG_20210710_103854.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 382
Merhaba hanımlar, dün kontrole gittim bugün 12+0 olduk. Tamda bize doğru döndü hatta bence çok net acjldı bacaklar falan ama ben hiç bir şey görmedim. Acaba küçük diye mi fotografınu aşağı bırakıyorum sizce kıza mı benziyor erkeğe mi 10 gün kontrol sürem var tekrar gitsem bir tahminde bulunur mu acaba doktor merakla bekl
Cnm ben seninkini erkek hisetim amma benim hislerim beni hep yanıltır Rabbim gönlünde olanı nasip etsin öğrendin mi cinsiyetini😍☺️

Merhaba kizlar bana da cinsiyet tahmini yaparsanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210707_133625.jpg
    IMG_20210707_133625.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 491
Kız gibi hissediyorum

Back