• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini anlayanlar destek olabilir mi ?

iamelfo

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
49
8
1
28
Arkadaşlar tahmin alabilir miyim anlayan kişilerden ?

Eklentiler

• 1B1ADDB9-F859-402B-9F03-B77CFDE56EBA.webp
    1B1ADDB9-F859-402B-9F03-B77CFDE56EBA.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 70
Yani aslında bu kadar küçük bebek ne gerek var cinsiyet için tahmin almaya hani belli bile değil hiç bir yeri keseye bakarak yorum yapmak ne kadar sağlıklı anlamıyorum ama hayırlısı olsun ne istiyorsanız Rabbım kucağınıza sagliklica versin

Arkadaşlar tahmin alabilir miyim anlayan kişilerden ?
Yani ben tahminde bulunamıcam cünkğ çok küçük ama şey diyorlar. Kese sağda ise erkek sol da ise kız yada kalp atışı 140 altı ise erkek, üstü ise kız. Bilemedim tabi sağlıklı gelsin öncelik o ama bir anne olarak meraklanıyorsunuz tabi çok iyi anlıyorum. İnşallah gönlünüzce olur 🙏

Yani ben tahminde bulunamıcam cünkğ çok küçük ama şey diyorlar. Kese sağda ise erkek sol da ise kız yada kalp atışı 140 altı ise erkek, üstü ise kız. Bilemedim tabi sağlıklı gelsin öncelik o ama bir anne olarak meraklanıyorsunuz tabi çok iyi anlıyorum. İnşallah gönlünüzce olur 🙏
Evet öyle kesinlikle bir şeyler almak istiyorum sonra diyorum acaba cinsiyeti ne o şekilde kalıyor o yüzden öğrenmek istiyorum en önemlisi sağlıklı olsun hepsinin ayrı güzellikleri var sonuçta 🥰

Evet öyle kesinlikle bir şeyler almak istiyorum sonra diyorum acaba cinsiyeti ne o şekilde kalıyor o yüzden öğrenmek istiyorum en önemlisi sağlıklı olsun hepsinin ayrı güzellikleri var sonuçta 🥰
Tabi ki 🙏 bu arada bu kalp atımını bende çok merak ediyorum bebişinizin kalp atımı kaç gösteriyor acaba doğru mu bilemedim ama benim kızımda tutmuştu 140 üstüydü 😂

Tabi ki 🙏 bu arada bu kalp atımını bende çok merak ediyorum bebişinizin kalp atımı kaç gösteriyor acaba doğru mu bilemedim ama benim kızımda tutmuştu 140 üstüydü 😂
Şu anda bilmiyorum doktorda söylenmedi gelecek ay gittiğim de sorarım belki doktor da bir tahminde bulunur 🥺

Back