Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini alabilir miyim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minelpos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
40
25
38
Kızlar cok merak ediyorum 12 haftalık gebeyim sizce nedir tahmin alabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20190617_145524.webp
    IMG_20190617_145524.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20190617_145402.webp
    IMG_20190617_145402.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 69
Hehehe olaya hekim gozuyle baktigimdandir☺ Allah anali babali saglikli kucagina almayi nasip etsin.. bende tup bebek transferi oldum. Bekliyorum sonucu...sizin gibi hamile kalanlara bayiliyorum ne guzel 🤗🥳
Ay rabbim gönlün gibi güzellikler versin inşallah nasip olsun sanada 😘😘

Cinsiyeti gercekten nedir doktora sordunuzmu?? Ayy simdi yaniltmak istemem
Sordum ama aramızda telefon için tartısma gecti sana bakmicam dedi bende saygısızca davrandığı için inatlaştım bakmak zorundasın dedim 1 saat sırasında bekleyince sonra bana inat olsun diye söylemedi bacak arasında da cıkıntı vardı nedir kordon mu diye sordum bilmiyorum belli degil dedi kestirip attı bende uzatmadan odasından cıktım sadece bizlere mecbur olduklarını saygılı insan gibi davranmaları gerektiğini belirttim orada zoruna gidince bana muamelesi böyle oldu

Ne bicim iss yaa.. herkes isini yapsin. Hadsizlerr.. bu isi yapiyorlarsa ne kadar alingan oldugumuzuda bilmeleri lazimda.. nitekim bu isin okulhnu okuyorlar insan psikolojisini bilsinler.. ama ben bizim milletimize insanimizada kiziyorum.. insanlarin isini ogretmeye calisiyor.. rica minnet kalmadi.. hak goture.. insanla ugrasmak zorr..

Ayy aminn saol guzel dualarin icin her an duygusala bagliyorum kullandigim ilaclardan herhalde... gerci ilacsizda duygusalim cok fena☺☺ Aminnnnn Allah saglikli hayirli evlatlar versinn insallah
Ne bicim iss yaa.. herkes isini yapsin. Hadsizlerr.. bu isi yapiyorlarsa ne kadar alingan oldugumuzuda bilmeleri lazimda.. nitekim bu isin okulhnu okuyorlar insan psikolojisini bilsinler.. ama ben bizim milletimize insanimizada kiziyorum.. insanlarin isini ogretmeye calisiyor.. rica minnet kalmadi.. hak goture.. insanla ugrasmak zorr..
Ya ben o kadar hassas Bi insan değilim sadece gittiğim hastanelerde bekleme yerinde telefon yasak değil acıp sessizce müsait değilim deyip kapattım beni görünce bagırmaya basladı dısarı cık cihazlar bozuluyor bu kadını cıkarın bu kadına bakmıyorum yani toplamda 50 saniye telefonu niye kapatmadım diye bu rezilliği yaptı ve özel Bi hastane bende haliyle kızdım yani kusura bakmayın bilmiyordum sizde yasak oldugunu da dedim ama hala bana hakaret edince bende kızdım saygılı olun nazik davranın karsınızda sizin hastanız var ağzıma geleni saydım mecbur bakıcaksın dedim benim eşim hemşire bir sürü doktor sağlık ı arkadasımız var devlet hastanesine muayene olduğumda bile böyle muamele görmemiştim hakedenler oluyor canım öyle deme yoksa kimse kimseye işini öğretmeye çalışmıyor ki merak ediyoruz o kadar nette görüyoruz haliyle sorularımıza coğalıyor

Buda yeni resmimiz cinsiyet tahmini için doktor Bi tahminde bulundu

Eklentiler

• IMG_20190619_150716.webp
    IMG_20190619_150716.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 48
Back
X