Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibierkek gibi geldi bana da
Benimkine de bakabilir misiniz 11 haftadayız
Tahminde bulunmadı mı doktor benim 10 haftalık bugün tahminde bulundu haftaya bakarız daha çok belli olur dediMerhaba 12 haftalık hamileyim. Bugün kontrole gittim ama doktor cinsiyetini göremedi erken dedi. Tahmin edebilecek var mı acabaEki Görüntüle 3450883
Cinsiyet 10.haftada oluşmuyor bile neye göre tahmin yaptıTahminde bulunmadı mı doktor benim 10 haftalık bugün tahminde bulundu haftaya bakarız daha çok belli olur dedi
Valla hiç bi fikrim yok sadece şunu dedi şuan söylemek için erken ama daha yatkın dedi haftaya daha iyi görürüz dediCinsiyet 10.haftada oluşmuyor bile neye göre tahmin yaptı
Valla hiç bi fikrim yok sadece şunu dedi şuan söylemek için erken ama daha yatkın dedi haftaya daha iyi görürüz dedi
Evet biraz daha bekliycem 16 hafta 17 haftada galiba daha net olurAnladımm sorunuza da yazmışım, siz yine cinsiyet odaklı alışveriş yapmayın :))
Ben de anlamadım. Aslında biraz detaylı baksa görünecek gibiydi hatta ben de görebilirdim belki ama devlet hastanesiydi çok ugraşmadı da görmek için. Bu hafta yine gideceğim bu sefer başka doktora inşallah ögreniriz sabırsızlanıyoruzTahminde bulunmadı mı doktor benim 10 haftalık bugün tahminde bulundu haftaya bakarız daha çok belli olur dedi
Bence erkekBizde 12 haftalık resmimiz var çok merak ediyorum bu dan önce bir düşüğüm oldu insan merak etmeden duramıyor banada bakar mısınız??
Tesekkur ederim degerli yorumun icin insallah saglicakla gelir ben de oyle hissediyorumBence erkek
12+3 olduk doktor 2 hafta sonra dedi cinsiyet için sizce nedir
Merhaba benim ilkinde 12+5 ıken erken demişti bence kız gibi geldi bana erkek çocuk hemen tahmın yapıyorlar çünkü suan 12 haftalık 2. Ye hamıleyım ay başında gıdecem cınsıyet ıcın merakla bekliyorum12+3 olduk doktor 2 hafta sonra dedi cinsiyet için sizce nedir ?
Bence kızHanımlar merhaba bana da tahminde bulunur musunuz 13 haftalık