Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senın kızın olcakEki Görüntüle 3582103 kızlar sizce cinsiyeti ne 12+6 haftalık burda![]()
Nasıl anladınız doktor erkek gibi dedi ?Senın kızın olcak
Nubu eğik duruyor kız gibi maşallah Allahım esirgesinEki Görüntüle 3582103 kızlar sizce cinsiyeti ne 12+6 haftalık burda![]()
Sağlıklı olsun da kız erkek hiç önemli değilNubu eğik duruyor kız gibi maşallah Allahım esirgesin![]()
Cinsiyeti kız derlerse bul beniNasıl anladınız doktor erkek gibi dedi ?
Canım sağlıklı olsun da zaten 17 haftalık kızımı erken doğumla kaybettim yerini doldurur derdim erkek değil emin olCinsiyeti kız derlerse bul beni![]()
Canım sağlıklı olsun da zaten 17 haftalık kızımı erken doğumla kaybettim yerini doldurur derdim erkek değil emin ol![]()
Teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinkıyamam ya
Sağlıkla gelsin yavrucağınız
Bana da bakar mısınCinsiyeti kız derlerse bul beni![]()
Canım sağlıklı olsun da zaten 17 haftalık kızımı erken doğumla kaybettim yerini doldurur derdim erkek değil emin ol![]()
Bana da bakar mısın 7+3 haftalıkCinsiyeti kız derlerse bul beni![]()
Bakabilecek olan var mı sizce nedir?
Bizede bakabilir misiniz görsellerde ilki 10+4 diğer görseller 6+4 ten çok heyecanlıyızzNubu eğik duruyor kız gibi maşallah Allahım esirgesin![]()
Ay canım benim Allahım gönlüne göre versin ama nubu belli olmuyor ne desem yalan olur ha yine de içimden kız geçti sağlıkla gelsinBizede bakabilir misiniz görsellerde ilki 10+4 diğer görseller 6+4 ten çok heyecanlıyızz))