• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet Tahmin

Defnek12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2024
51
4
1
26
Merhaba teyzelerimiz 11+5 haftalığım cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?
Birde 2li tarama testi sizce mantıklımı ?
IMG-20250310-WA0006.webp

Merhaba teyzelerimiz 11+5 haftalığım cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ?
Birde 2li tarama testi sizce mantıklımı ?
Eki Görüntüle 3556804
Cinsiyet konusunda bir tahminim yok ama gebeliğimiz aynı sizinle 😊 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah.
Tarama konusunda bende kararsızım çünkü doğruluk payı %70-%80 felan oda ihtimal olarak. Şöyle diyorlar genelde kesin net tanı koymuyor bu testler zaten yüksek sonuç veren fetal dna felan yaptırsan da ihtimali görüyorsun bunlar hastalık riski yüksek istersen gebeliği sonlandırabilirsin demek için yapılıyormuş sanırım. Bir doktor videosu okumuştum ultrasonlarınızı yaptırın ama 2li 3lü 4lü tersler güvenilirliği düşük yerini artık fetal DNA bırakıyor felan diyorlardı.

Cinsiyet konusunda bir tahminim yok ama gebeliğimiz aynı sizinle 😊 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah.
Tarama konusunda bende kararsızım çünkü doğruluk payı %70-%80 felan oda ihtimal olarak. Şöyle diyorlar genelde kesin net tanı koymuyor bu testler zaten yüksek sonuç veren fetal dna felan yaptırsan da ihtimali görüyorsun bunlar hastalık riski yüksek istersen gebeliği sonlandırabilirsin demek için yapılıyormuş sanırım. Bir doktor videosu okumuştum ultrasonlarınızı yaptırın ama 2li 3lü 4lü tersler güvenilirliği düşük yerini artık fetal DNA bırakıyor felan diyorlardı.
Bende yaptırmamayı düşünüyorum ama yinede sizlerinde fikrini almak istedim farklı bakış açısı vardır diye

Bende yaptırmamayı düşünüyorum ama yinede sizlerinde fikrini almak istedim farklı bakış açısı vardır diye
Yaptırırsan da sonucuna takılı kalma yeter :) 2 çocuğuna da riskli denmiş bir ablam var tanıdığım sapasağlam doğdular. Gerçi hasta da olabilirdi ama netice de bizim evladımız.
Takılı kalmam dersen yaptır yoksa yaptırma ❤️

Back
X