- 14 Haziran 2024
- 1
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi eyvahhamisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alttan bakıldıysa kız ustten bakıldıysa erkek benceMerhaba ben Kanada’da yaşıyorum ve 8 haftalık hamileyim, keseye göre cinsiyet tahmini yapabilecek var mıdır, bu ülkede çok geç söylüyorlar şimdiden dayanamıyorum :))
Banada bakabilir misiniz
Banada bakabilir misiniz
Bence erkekBanada bakabilir misiniz
Burda çoğu yerde paylaştım doktor kararsız buradakiler de öyle kararsız sanırım kızda olabilir dedi erkekteBence erkek
Kızımın kesesine benziyor..Sağlıkla gelsinMerhaba ben Kanada’da yaşıyorum ve 8 haftalık hamileyim, keseye göre cinsiyet tahmini yapabilecek var mıdır, bu ülkede çok geç söylüyorlar şimdiden dayanamıyorum :))
Bu keseyide oğlumunkine benzettim..Sağlıkla gelsinBanada bakabilir misiniz cinsiyeti ne olabilir 10 haftalık Eki Görüntüle 3446085
Ne mutlu sana :) her benim farklı bir heyecan oluyordur eminim . Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinBurda çoğu yerde paylaştım doktor kararsız buradakiler de öyle kararsız sanırım kızda olabilir dedi erkektebenide daha çok merak sardı çok şükür 1 oğlum 1 kızım var ama insan merak ediyor yinede
teşekkür ederim bu arada
Bu keseyide oğlumunkine benzettim..Sağlıkla gelsin
Aminn teşekkür ederimBu keseyide oğlumunkine benzettim..Sağlıkla gelsin
Peki bebekte erkeğe benziyor mu ben kız hissediyorum daBu keseyide oğlumunkine benzettim..Sağlıkla gelsin
Çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimizeNe mutlu sana :) her benim farklı bir heyecan oluyordur eminim . Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin![]()
Ya tipleri hepsi aynı ya kızıda erkeğide minik mercimekler...Bana doktor 12.haftada büyük hevesle erkek dedi...Eve geldim..Oğlumun ultrason görüntüleriyle karşılaştırdım hemen bu tez yanlışmış demek ki dedim(keseye göre tahmin yani) ..Gözlerimle görmek istedim..Peki bebekte erkeğe benziyor mu ben kız hissediyorum da![]()
Bana da bakar mısısnıAlttan bakıldıysa kız ustten bakıldıysa erkek bence
Kaç haftalık? Ve alttan mı ustten mı bakıldı?Cinsiyet tahmini yapar mısınız
8 haftalık karnımdan. BakıldıKaç haftalık? Ve alttan mı ustten mı bakıldı?