- 21 Ekim 2024
- 79
- 15
- 3
- Konu Sahibi sylviaRose
-
11 de söylenen cinsiyet doğru mu cıktı pekiSanmıyorum net bir şekilde gördüyse değişeceğini, daha erken haftalar olsa yanılma payı olur diyeceğim ama 16-17de yanılma payı için büyük haftalar. Bana 11de cinsiyeti söylemişlerdi
Tabiki saglıklı olsun yeter sadece kız hissettiğim için değişip değişmeyeceğini merak ettim her gece rüyamda kız bebek görüyorum çok etkilediArtık değişmez. Neden kız istiyorsun ki sağlıklı olsun yeter.
Evet bazen insan tersini görüyor ama artık baya büyümüş erkektir ona hazırlayın kendiniziTabiki saglıklı olsun yeter sadece kız hissettiğim için değişip değişmeyeceğini merak ettim her gece rüyamda kız bebek görüyorum çok etkiledi
Evet net erkek dedi bacak arasında da bariz bi çıkıntı vardı belki kordondur dedim16 17 haftalık erkek bebek net göstermiştir kendini dr yüzde verdi mi kesin mi dedi
Değişmez canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet net erkek dedi bacak arasında da bariz bi çıkıntı vardı belki kordondur dedim
Amin teşekkür ederimDeğişmez canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bana 11.haftadan beri doktorum erkek dedi hatta gösterdi bile bak pipisi diye ama 16.haftada %90 kız dediii
Evet11 de söylenen cinsiyet doğru mu cıktı peki
Bendeee detaylı ultrasonu bekliyorum ondan sonra baslıcammbende ne olur ne olmaz diye 20. Haftadan sonra tekrar baktıracağım ona göre kıyafet alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?