cinsiyet ögrenen varmi

:emir_bebek: çok şükürrrr o kadar nazlandıktan sonra nihayet bu gün gösterdi bebişim cinsiyetini 17+5 olduk ancak öğrenebildik , kızım olacakmış :sm_cool:

laelaelaelaelaeSlm Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Herşey çok güzel bu arada bebişlerinin cinsiyetini öğrenen herkese hayırlı uğurlu olsun. Çakıltaşı_m sanada. Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.:emir_bebek:

bende bu aksam ogrenıcem ınş kızlar.merak edıyorum cokkkk..

ben geçtiğimiz cuma günü öğrendim cinsiyetlerini 2 oğluşum olacakmış.......

normal tarihleri ekim başı..........ama ikiz olduğu için günündemi olurlar bilemiyorum.......

ben öğrendım bıraz once doktordan geldık..
KIZIM ız olacakmışşşşşşşşşşşşşş............................

hayırlı olsun tüm öğrenen arkadaşlara ve tabi eşlere Rabbim hayırlı evlat etsin işallah bebeklerimizi çıtır pıtır hemn başlarsınız artık penbi pembe kurdaleli kıyafetler almaya ne tatlı değilmi kız kıyafetleri

saolun kızlar dünden beri hayalini kuruyorum.KIZ cicileri gerçkten cok guzel insanın içi gidiyor vallahi.Şükürler olsun Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

cetvelimi pembe yapmak isityorum nasıl yapacağım hakkında bılgısı olan var mı bu arada?

Son düzenleme:
Arkadaslarr :) ben Ogrenemedım Mayısın ıkıncı haftasında ogrenecem cunku doktorum ızınde :) ya bana bır tahmınde bulundu ama tahmın ıste kapılmamam gerekıyormus :S benım bı kızım var Bıde oglum olsun ıstıyorum gercı farketmez kız erkek saglıklı olsun ama erkek cocugum olursa en azından gebelıge son dıyebılecem :) ( bıde Esım aılenın tek cocugu bı erkek daha olsun dımı aıledeee ) ):)

Arkadaslarr :) ben Ogrenemedım Mayısın ıkıncı haftasında ogrenecem cunku doktorum ızınde :) ya bana bır tahmınde bulundu ama tahmın ıste kapılmamam gerekıyormus :S benım bı kızım var Bıde oglum olsun ıstıyorum gercı farketmez kız erkek saglıklı olsun ama erkek cocugum olursa en azından gebelıge son dıyebılecem :) ( bıde Esım aılenın tek cocugu bı erkek daha olsun dımı aıledeee ) ):)
bak canım bide benimkini dinle..benimde bi kızım var.alalah hiç yokluğunu göstermesin daha cinsiyeti belli diil ama buda kızmış gibi hissediyorum ben.eşim 5 erkek kardeş biz beş elti toplam 8 kız 1 erkek doğurduk buda kız olursa 9 kız maşallah maşallahh...eşim duymasın ama ben buda kız olsun istiyorummŞeniz

=)) bencede Duymasın vallaa :) ya ben kızıma hamıleykenn doktorlar kız dıyordu ben ınatla erkek dıyordum ısmını bıle koymustumm denız emree =)) Takı dogum yaptım kolumaa penbeee bıleklık takana kadar erkek dıyordum :) Sonra kızım oldu esımın yegenlerııı kızımaaa denız emre dıyorlardı :KK70::KK70::KK70: sımdıkı erkek dıe hıssedıyorum g ecende oturduk aılece ısım dusunuok :KK70: ben Dedım denız emre olacak :d gorumcemler kızının adı zaten denız bennu ıcınde denız var buda emre olsun ama ıkıncı bı ısım bulalım esımde kendı ısmını koymak ıstıo zana emre nasıl =)) Dereye gormeden pacaları sıvadık :KK70::KK70::KK70: hem aılesı ılkını kız ıstıordu onlarda ole ayrım yokk ama benım annem resmen psıkolojımı bozdu erkek olsun dıo baska bır sey demıo :KK70:

benim ikizlerimin ikiside erkek...................

benimde bir 4 yaşında bir kızım var şimdi 2.ye hamişim henüz 9 haftalık ama herkeze oğluşum olcak diom inşallah yalancı çıkmam yaaa CADIARZU

X