I
Iraz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Iraz
ırazcım sen 26 haftalık mısın cetvelinde öyle gözüküyo.bu haftalarda belli olmuş olması lazım.ben tam 12.haftada gitmiştim dr a.bi çıkıntı var erkek gibi ama belli de olmaz dedi.hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar da.
Yok canim benim 26 hafta kaldi yaziyo 14haftalik bugün
ayy canım hayırlı olsun bebişleriniz ben halen öğrenemedim göstermedi bizimki. bidahaki gelişinde kesin anlarız dedi doktor. Allah herkezin gönlüne göre versin. bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter bize.
Irazcım,hayırlısı olsun benim bir kızım var çok şanslısın allah bozmasın, kız çocukları farklı oluyor ben de salı günü gideceğim 15hafta 3 günlük falan oıacak bakalım bu nasıl gelecek allah öncelikle sağlık versin tabiiki en önemlisi o.bende dün dr gittim ve Kizmissssssssssssssssss Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin
kesinlikle öyle şu 9ay10günlük süreç hayatımın en uzun zamanı gibi geliyor bilmiyorum sizlere de öyle geliyor mu?Allah sonumuzu iyi etsin tek dileğim o.canlarımız sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değil benimki kız gibi demişti ama net 3 mayısta belli olcak bekliyelim bakalım hamilelik zaten hep beklemek değilmi sabırla öpüyom sizi canlar bebişlerinizide siz öpün olurmu