cinsiyet ögrenen varmi

I

Iraz

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Iraz
Kizlar ben carsamba gunu ikili tarama testi icin dr gidicem.dr ayni gun ayrintili ultrasonla bebegin organlarina bakacagini söyledi acaba cinsiyetide görünürmüki diye merak ediyorum.Hic ögrenen varmi aranizda

• Konu Sahibi Iraz
ırazcım sen 26 haftalık mısın cetvelinde öyle gözüküyo.bu haftalarda belli olmuş olması lazım.ben tam 12.haftada gitmiştim dr a.bi çıkıntı var erkek gibi ama belli de olmaz dedi.hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar da.

• Konu Sahibi Iraz
Bende Cumartesi Doktora Gittim Yüzde 75 Erkek Dedi Değişirmi Acaba Kesinmi Bilmem

• Konu Sahibi Iraz

Yok canim benim 26 hafta kaldi yaziyo 14haftalik bugün

• Konu Sahibi Iraz
Ben de bu cuma gidicem doktora eğer gösterirse öğreneceğiz. İple çekiyorum cuma' yı bebeğimi görücem diye çok heyecenlıyım.

• Konu Sahibi Iraz
Benim son tarihim 3 Ocak. 12. haftada doktorumuz %50 üstü erkek gibi dedi. ben bastan beri kız istiodum. 13. haftada gittik. hiç belli olmaz. kimseye soylemeyin, 20 gun sonra gelin netlesince soyleyim dedi. veeeeeeeeee :dance: bugun 15 haftalık oldu bebeğim. daha dogrusu kızım. kızmıs meger :))) erkek fikrine kendimi alıstırmaya calısıodum ama bi yandanda dükkanlardaki kız kıyafetlerine bakmadan edemiodum. Umarim ekim başında kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilirim.

• Konu Sahibi Iraz
bende dün dr gittim ve Kizmissssssssssssssssss Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin

• Konu Sahibi Iraz
ayy canım hayırlı olsun bebişleriniz ben halen öğrenemedim göstermedi bizimki. bidahaki gelişinde kesin anlarız dedi doktor. Allah herkezin gönlüne göre versin. bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter bize.

ayy canım hayırlı olsun bebişleriniz ben halen öğrenemedim göstermedi bizimki. bidahaki gelişinde kesin anlarız dedi doktor. Allah herkezin gönlüne göre versin. bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter bize.

Sagol canim Allah hepimizin bebegine saglik versin.Cinsiyeti önemli degil sagliklive hayirli evlatlar olsun.

canlarımız sağlıkla gelsinlerde cinsiyet önemli değil benimki kız gibi demişti ama net 3 mayısta belli olcak bekliyelim bakalım hamilelik zaten hep beklemek değilmi sabırla öpüyom sizi canlar bebişlerinizide siz öpün olurmu

benim için büyük gün yarın, geçen gidişimde edepsizlik etti kordonunu bacaklarının arasına aldı ,göstermedi :dilcikar: umarım yarın uslu durur da görürüz,
gerçi ilk bebek , cinsiyeti hiç önemli değil , sağlıklı sıhhatli olsun da

Amin canim haklisin Saglikli olsunlarda bebislerimiz o yeter

bende dün dr gittim ve Kizmissssssssssssssssss Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin
Irazcım,hayırlısı olsun benim bir kızım var çok şanslısın allah bozmasın, kız çocukları farklı oluyor ben de salı günü gideceğim 15hafta 3 günlük falan oıacak bakalım bu nasıl gelecek allah öncelikle sağlık versin tabiiki en önemlisi o.

kesinlikle öyle şu 9ay10günlük süreç hayatımın en uzun zamanı gibi geliyor bilmiyorum sizlere de öyle geliyor mu?Allah sonumuzu iyi etsin tek dileğim o.

Benim yani bizim OĞLUŞUMUZ olacakmış işallah

16+2gunlukken gittim doktora yani dun. bakti ve hemen emin bi sekilde pipiside var dedi=))) bende emin misiniz tam belli oluyor mu dedim evet dedi. herhalde bukadar eminse demekki tam gormus pipisini dimi?

evt ırazcım şu an 13 haftalıkım .geçen hafta drum baktığında erkek demişti.belli oluyor sanırım çünkü yanılma payını %10 verdi .hayırlısı olsun.önemli olan sağlıklı olması....

kızlar okurken hepinizin adına duygulandım yaaaaa:)çok tatlı bir duygu olsa gerek.bende 12+5 im.ama cinsiyetini çok merak ediorum.içime erkek doğuyor ama.ya doktorda benzio dedi.erkek gibi duruyor dedi.ya yinede allah bilir de.sağlıklı hayırlı olsun ne olursa olsun.insanın da içine doğr ya.benim doğuyor ama.sizde doğan var mı içine?

Merhaba Canim Ikili Testinde Görüldü Bebeğimin Pipisi Eşim Dra Cinsiyeti Söyleye Bilirmisin Dedi Drda Erken Söyleyemem Dedi Amam O Anda Ultrasondayim Bacaklarini Oynatiyo Benim Firlama Bakin Bacaklari Dedi Dr Eşimde Bu Ikisi Bacaği Ise Bune Dedi Drda Söylemek Szorunda Kaldi Erkek Olacağini Pipisini Gösterdi Benim Firlamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…