Cinsiyet ne zaman ögrendiniz ?

14 haftalikken erkege benziyor ama net degil dedi 17 de baska doktora gittim ben sormadan kendisi erkek dedi emin misiniz dedim sadece gulmekle yetindi fazla inanasim gelmedi belirtilerim de hep kizdi ayrintili usg yi bekliyorum bakalim orda da erkek diyecek mi doktor

ne çıktı cinisyieti bebişin

2 li yaptirilmali gerisi tercih. Ama aldirmai degil mesele sadece. Doktor olan hastaligina gore dogar dogmaz onlem almayi hedefliyor ki bilinen bir rahatsizligi cikiyorsa dogum planina onunla ilgili uzman ekleniyor tedaviler hemen baslatiliyor.

2 li yaptirilmali gerisi tercih. Ama aldirmai degil mesele sadece. Doktor olan hastaligina gore dogar dogmaz onlem almayi hedefliyor ki bilinen bir rahatsizligi cikiyorsa dogum planina onunla ilgili uzman ekleniyor tedaviler hemen baslatiliyor.
Yanlis biliyorsunuz :) ikili tarama testi gerrkli degildir. Ve iki tarama testinin en basinda bebegin ensesi ölcülur. Ölcülmesinin nedenide down sendromlu olup olmadigu ile alakali. Ben bunu doktorumla baya konustum. Asıl gereken ve önceden önlem alinmasini saglayan detayli ultrason. Cocugun haftasina gore nasil gittigini kalbinde bi sıkıntı varmi beyinsel varmi. Ilacla tedavi edilebilir sekildemi diye detayli sekilde kontrol ediliyo. Ikili testlerin amaci sadece kesin olmamakla birlikte bebegin down sendromlu ozurlu olup olmadigina bakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…