Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benminki sadece tahmin doğru olmayabilir lütfen çok ciddiye almayın kız gibi sanki ama erkek bebeklerde çıkıntı oluyor ya ordan tahmin ettim yoksa ultroson resminden çok zor anlaşılır
Benminki sadece tahmin doğru olmayabilir lütfen çok ciddiye almayın kız gibi sanki ama erkek bebeklerde çıkıntı oluyor ya ordan tahmin ettim yoksa ultroson resminden çok zor anlaşılır
Ya bende öyle eğlencesine soruyorum ya teşekkürler merakla bekliyorum önceliğimiz tabi ki sağlıklı hayırlı evlat olması youtube videoları izleyip duruyorum chatgpt ye sordum falan. Yandan çıkıntı var gibi olunca erkek gibi geldi. Bacak arasını açınca boştu muallak haftaya cinsiyet partisi yapacağız. Doktora bile gitmiyorum öğrenmemek için ama merakta ediyorum