Cinsiyet hurafeleri ve tutma oranları

Benim bebeğimin cinsiyetinide tahmin edebilirmisiniz 13+4günlük

Eklentiler

• 7E40ACD6-4D6C-4F40-80CD-5248465441E6.jpeg
    110,6 KB · Görüntüleme: 104
6 hafta 4 günlük hamileyim 4.5 yaşında ikiz çocuklarım var ikiz gebeliğimin bu haftalarında hamile olduğumu dahi anlamayacak kadar rahatken bu gebeliğim beni mahvediyor özellikle akşamları başlayan bulantılar aşırı iştahsızlık ve parfüm dahi tüm kokulara karşı hassasiyetim üst noktada tatlı olam hiçbirşey yiyememek çikolata dahi kaşık kaşık Nutella yiyen ben Nutella görünce midem kalkıyor hayatımda en sevdiği. Şey kahvedir şu an kahvenin makinasını gördüğüm anda midem bulanıyor ikizlerde hiç böyle olmamıştım cinsiyeti öğrenmek için çok erken ama Çin takvimi ne Ramiz teorisi erkek diyor yüzük testi kız ekşi yeme isteğime göre de kız gibi görünüyor fakat ben bunların belirleyici olduğunu da düşünmüyorum 2 oğlum var öncelik sağlıklı olması elbette ama birde kızım olsun çok istiyorum rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Canım görüntüde nub pek görünmüyor. 13. hafta aslında aşağı yukarı bir tahmin için yeterli. Daha net bir görüntü var mı?
13 hafta yorum yapar mısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_8083.jpeg
    118,4 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_8084.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 59
Bugün itibariyle 6+3 olmuşuz. Cinsiyet tahminleriniz nedir?

Eklentiler

• IMG_1750.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…