Bazı doktorlar yapıyor bu haftalarda tahmin. Ama sonra değişme ihtimali çok yüksek. Yani tam yüzde yüz demiyorlar. Benim tavsiyem 1 ay bekleyip 16-17. haftalarda cinsiyet öğrenin. Daha net olsunSelam kizlar pazartesi 13+1 olcam Allah'ın izniyle sizce doktor cinsiyet tahmini yapar mı çok merak ediyorumbide cinsiyetten anlayanlar tahmin yaparmisiniz
Çok teşekkür ederim ister istemez merak ettim ama emin olmadan söylemesini istemiyorum belki öğrenen olmuştur diye merak ettimBazı doktorlar yapıyor bu haftalarda tahmin. Ama sonra değişme ihtimali çok yüksek. Yani tam yüzde yüz demiyorlar. Benim tavsiyem 1 ay bekleyip 16-17. haftalarda cinsiyet öğrenin. Daha net olsun
Neden kimse cevap vermiyor anlamıyorum yardımcı olacak kimse yok muBilgisi olan kimse yok mu neden kimse cevap vermiyor
Erkekse görür yüksek ihtimal. Bizim 13 te söylemiştiÇok teşekkür ederim ister istemez merak ettim ama emin olmadan söylemesini istemiyorum belki öğrenen olmuştur diye merak ettim
Erkek bence canım. Ben 12+0da öğrendim. Gösterirse + doktorun tecrübeliyse + ultrasonu güzelse söyleyebilirSelam kizlar pazartesi 13+1 olcam Allah'ın izniyle sizce doktor cinsiyet tahmini yapar mı çok merak ediyorumbide cinsiyetten anlayanlar tahmin yaparmisiniz
Çok teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin de önemli olan o ama insan merak ediyorErkek bence canım. Ben 12+0da öğrendim. Gösterirse + doktorun tecrübeliyse + ultrasonu güzelse söyleyebilir
Cok teşekkür ederim bakalım bu gün gidince kısmetse öğrenirimErkekse görür yüksek ihtimal. Bizim 13 te söylemişti
Öğrenebildiniz miCok teşekkür ederim bakalım bu gün gidince kısmetse öğrenirim
%90 erkek dediÖğrenebildiniz mi
Çok teşekkür ederim %90 erkek dedi doktorum değişmez sanırımErkeğe benziyor
%90 erkek dedi doktorum pazartesi ama değişmez sanirimErkeğe benziyor bence
Kaç haftalık şu anda erkeksen pek döneceğini sanmıyorum%90 erkek dedi doktorum pazartesi ama değişmez sanirim
13+2 olduk 10 gün sonra tekrar bakar sanırım kontroldeKaç haftalık şu anda erkeksen pek döneceğini sanmıyorum
Hadi hayırlı olsun%90 erkek dedi
13. Haftanın içinde kontrole gittiğimde dontor gördü banada gösterdi hatta öncesinde nipt test ile öğrenmiştik biz aslında cinsiyeti kesindi ama 13. Haftada direk erkek olduğu görüldüSelam kizlar pazartesi 13+1 olcam Allah'ın izniyle sizce doktor cinsiyet tahmini yapar mı çok merak ediyorumbide cinsiyetten anlayanlar tahmin yaparmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?