- 28 Mart 2020
- 21.310
- 64.642
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Cinsiyete şartlanmana.
Şartlanma yok ki bunda. Açıkça konuda da yazdım. Kese şekliydi çin takvimiydi ramziydi burada bir sürü yöntem deneniyor anlatılıyor. Ben de bunu duydum ve denedim. Ayri ayri zamanlarda hep ayni sonucu verdi. Burada deneyenlerde dogru sonuç veriyor mu diye sormak istedim. Kimsenin de umrunda olmadi gerçi. Annemle yakın olsa annemde deneyeceğim ama değil malesef.Cinsiyete şartlanmana.
Kasik agrisindan da anlasiliyor diyorlar. Sag kasik agrirsq erkek sol kasik agrirsa kiz diolar. Ama ne kadar dogru bilinmiyor tabi. Ama her hamile kalan kisi cinsiyeti merak ediyor:))Selam herkese, uyandim ve böyle bir konu acma ihtiyacı hissettim.Benim sorum doğmuş çocuğu olanlara, bir de cinsiyeti belli anne adaylarına. Bilmiyorum biliyor musunuz ama bir yöntem var.
Alyans olarak kullanılan bir yüzüğü, saç teli ya da bir ipe bağlıyorsunuz. Çocuğumun cinsiyeti ne olacak diye niyet eder gibi bir soru soruyorsunuz. Hamile degilseniz avuç üstünde, hamile iseniz karın üstünde tutuyorsunuz. Yüzüğün hareket şekline göre cinsiyetin belli olacağı söyleniyor. İleri geri giderse oğlan bebek, yuvarlak çizerse kız bebek deniyor.
Bu yontem dogru mu diye cok merak ediyorum. Bedenimizden yukselen bir enerji ile Yüzüğün öyle hareket ettigini düşünüyorum.
Şunu da diyebilirsiniz. En cok istedigin cinsiyete şartlanır vücudun. Ondan oyle sallanir diyebilirsiniz. Ama benimki şartladığım cinsiyet dışında çıkıyor hep. En az 3 4 kez denedim. Hep ayni sıralama, hep ayni sayida çıkıyor hiç değişmiyor.
Sizlere danışmak istedim. Aranizda deneyen doğru çıkan var mi? Hiç duymayıp şu an deneyenler var mi? Benimle bizimle paylasirsaniz cok sevinirim. Haydi hep beraber deneyelim ve yorumlarda buluşalım.
Kesine yakin yontem nedir? Siz kesin dediginize gore biliyorsunuz.Bu usul biraz düzmece gibi. Kesine yakın yöntem var Allah'ın izniyle de tutuyor çoğu kimse biliyor ama söylemiyo
Bizimle de paylaşır mısınız ben bilmıyorum...Bu usul biraz düzmece gibi. Kesine yakın yöntem var Allah'ın izniyle de tutuyor çoğu kimse biliyor ama söylemiyo
Son cümle konusunda ciddi misin? Oluyor mu boyle bir sey?Merhabapamuk musun nesin konunu hortlatmış gibi oldum biraz ama, bu benim de ilgilendiğim bir konu.
Bu yüzük olayını çok önceden beri biliyorum. 2 sene önce ne çıktıysa, şuan da aynı çıkıyor. Ve anneme , arkadaşlarıma yaptığımda da doğru çıkıyor.
Benimki doğru mu henüz bilemiyoruz ama, bu yöntem benim gözlemlediğim kadarıyla hep çıkıyor
En ürktüğüm mevzu ise, aldırılan, düşen çocukların da cinsiyetlerini göstermesi.
Evet, o türlü şeyler yaşayanlarda da çıkmıştı. Onları da gösteriyor. Yani bizim deneyimledğimiz buSon cümle konusunda ciddi misin? Oluyor mu boyle bir sey?
Dur ben annemde de bi deniyim bakiyim onda nasil cikacak?Evet, o türlü şeyler yaşayanlarda da çıkmıştı. Onları da gösteriyor. Yani bizim deneyimledğimiz bu