Cinsellil

merveahmt

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
36
12
28
Eşimle birlikte olduğum süre zarfın için de ben boşalamıyorum bir zevk alamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim

Mesela ne yapsa zevk alırsınız? Bunları düşünüp eşinizle paylaşın. O da ona göre davransın.

Bunu öncelikle kendiniz kesfetmelisiniz.
Türkiyede çoğu kadın kendi vucuduna evlenene kadar hiç dokunmadan eşinin onu orgazma ulastirmasini bekliyor.
Önce siz bir keşfedin , bunun için mastr. deneyebilirsiniz. Bazıları klitorise dokunarak , bazıları ön sevisme ve vajinal girisle orgazm olabilir. Siz bunu kesfettikten sonra eşinize bunlardan hoşlandığınızi belli ederek yönlendirebilirsiniz.
Bir süre daha böyle tek taraflı sonuçlanan birliktelikler size zul gelmeye başlar. Önemli bir konu, ihmal etmeyin

Son düzenleme:
Bunu öncelikle kendiniz kesfetmelisiniz.
Türkiyede çoğu kadın kendi vucuduna evlenene kadar hiç dokunmadan eşinin onu orgazma ilastirmasini bekliyor.
Önce siz bir keşfedin , bunun için mastr. deneyebilirsiniz. Bazıları klitorise dokunarak , bazıları ön sevisme ve vajinal girisle orgazm olabilir. Siz bunu kesfettikten sonra eşinize bunlardan hoşlandığınızi belli ederek yönlendirebilirsiniz.
Bir süre daha böyle tek taraflı sonuçlanan birliktelikler size zul gelmeye başlar. Önemli bir konu, ihmal etmeyin
Çok saolun dediklerinizi denicem 🙏

X