- 15 Eylül 2022
- 1.775
- 861
-
- Konu Sahibi Anaymbenana
Görücü usulü evlendik 2 seneye yakın da evliyiz..bundan 3 hafta öncesine kadar sürekli birlikte oluyorduk ben tatmin olabiliyordum..hatta eşime göre ben daha fazla istekliyidim.. maalesef şimdi eşim birlikte olalim diyecek diye aklım çıkıyor dediği zamanda türlü türlü bahaneler uyduruyorumseverek mi evlendiniz? bir de önceden nasıldınız?
Bence eşinizle açık açık konuşun.Su aralar hevesim yok değil belki monotonlul oluşmuştur.İletisimle birşeyler düzeltilebilir.Kızlar şu 2-3 haftadır eşimle birlikte olasım gelmiyoreşim öpse yapış yapış gibi hissediyorum kokuyor gibi geliyor oysa eşim titizdir günlük duşa girer dişlerini fırçalar ön sevişmeyi yaparken eliyle beni tahrik etmeye çalışsa da olmuyor hiçbir şekilde cinsellikten keyif almıyorum.. izlediğimiz filmlerdeki yakın sahneler bile beni tahrik etmiyor..sanki cinsellikten soğudum gibi..ve sürekli eşime birlikte olmamak için bahaneler üretiyorum..ne yapmalıyım nasıl geçer bu durum
Kendimi eşime karşı çok kötü hissediyorumSanirim bu bi donem bende de bi donem öyle olmuştu sonradan eşim saolsun cinsellik konusu bi süre evimizde olmadi kafamı ve kendimi adapte edene kadar sonra kendiliğinden geçti ama çok kötü bi durum sizi çok iyi anlıyorum
Açıkçası ramazan girdi gireli kafam hep meşgulGelip geçici durum olabilir veya kafanizi taktiginiz bi sey olabilir bende arada istaksiz oluyorum tabiki sizinki kadar değil
Konuşmayı düşündüm ama bundan 1 ay öncesine kadar hep aşırı istekli olan bendim bı anda canım istemiyor dersem bu duruma biraz kafasını takabilir sanki.. veya sorunun kendisinde olduğunu düşünebilirAcaba kırmadan söyleseniz mi? Bu şekilde size alan açılmazsa uzun sürebilir çünkü isteksizliginiz. Fobiye dönüşmesin. Korkuyorum diyorsunuz lafı açılacak diye.
Birden oldu..eşim bakımlıdir dikkat eder yatmadan duşa girer, dişlerini fırçalar gerçekten temizligine dikkat eder.. koku durumu da olması hiç fark etmedim bende bı anda cinsellik bitti..zevk alamama ya başladım ilk zamanlar geçer dedim hatta zevk alıyormuş gibi rol yaptım ama yok yani hala zevk alamıyorum istemiyorum cinsellik.. eşim için yapmaya çalışsam isgence gibi geçiyor yine olmuyorEğer tetikleyecek herhangi bir fiziki sebep olmadıysa, psikolojik ya da hormonlarla alakalı diye düşündüm.
Yapış yapış olma durumu bir anlık da olsa hiç yaşandı mı, ağız kokusu vs gibi bir durum az da olsa var mıydı bu durum yaşanmadan hemen önce? gibi gibi... Bir düşünseniz şöyle? Yani nasıl desem, bu belli bir durumdan sonra mı oldu yoksa birden mi?
UmarımBende hamilelikte olmuştu geçti şükür . Belki dönemsel biseydir
Sanmıyorum..acaba eşinizden mi soğudunuz
Bende de aynı sorun var malesef..12 yıllık evliyim ve ilk günden beridir isteksizlik var..ben ilişki sırasında orgazm olamıyorum,zevk alamıyorum,okadar koptum ki ilişkiden..varmıdır bunun bir çaresi arkadaşlarGörücü usulü evlendik 2 seneye yakın da evliyiz..bundan 3 hafta öncesine kadar sürekli birlikte oluyorduk ben tatmin olabiliyordum..hatta eşime göre ben daha fazla istekliyidim.. maalesef şimdi eşim birlikte olalim diyecek diye aklım çıkıyor dediği zamanda türlü türlü bahaneler uyduruyorum
12 yıl uzun bı süre..neden kendinize isgence çektiriyorsunuz bı doktorla görüşmeyi denediniz mi?Bende de aynı sorun var malesef..12 yıllık evliyim ve ilk günden beridir isteksizlik var..ben ilişki sırasında orgazm olamıyorum,zevk alamıyorum,okadar koptum ki ilişkiden..varmıdır bunun bir çaresi arkadaşlar
Doktora bir defa gittim,piskoloji olduğunu söyledi.Piskiyatriye gittim verdiği ilaçlar hiçbir işe yaramadı..Ten uyumu dedikleri sanırım bizimkisi..ve bu gerçekten evlilikte en zoru..12 yıl uzun bı süre..neden kendinize isgence çektiriyorsunuz bı doktorla görüşmeyi denediniz mi?