- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.940
- Konu Sahibi cileklidon
gözümüzün görmediği arka kısmı var
Çünkü gözümüzün gördüğü her şeyi araştırdık ve bitirdik. Hepsini anladık, sırada görmediklerimiz var. Araştırmaya nereden başlayalım?araştırın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözümüzün görmediği arka kısmı var
Çünkü gözümüzün gördüğü her şeyi araştırdık ve bitirdik. Hepsini anladık, sırada görmediklerimiz var. Araştırmaya nereden başlayalım?araştırın
Ne işe yarar? Her yerdesiniz zaten. Okullarda bile.imza toplayip.siteden de attirin
Kendinle celisiyorsun günahı sevabı kendinize diyosun sonrada felaketler sizin gibiler yüzünden oluyor diyorsun senin kafa baya bi karışmışArkadaşlar ne yapıyorsanız yapın bu benim son mesajım.ister cenabet gezin ister zina edin ister haram işleyin herkesin günahı da kendine zararı da ama umarım geç olmadan anlarsınız şuan beni linclemek isterseniz imza toplayip.siteden de attirin kolay e öldüğünüzde n'olacak kime gücünüz yetecek Allah için yapmayın ya dönün bu sapkın yoldan bende ölümlü bir kulun yerin ve göğün yaratıcısı olan Allah'ı unutmayın . Ben bu sitede daha fazla durmak istemiyorum zaten şaşkınlık içinde gidiyorum Rabbim .size doğru yolu göstersin.
Güle güle tebliğci. Girişte dini konu yasaktır diye at kadar yazıyor duramayacaksan girmeyeydin.Merhaba Mune ben bu sitede daha fazla durmak istemiyorum lütfen üyeliğimi iptal edermisin cok güzel arkadaşlar edindim burda hepinizi çok sevdim ama farklı zihniyetler var çok farklı. Ve ben dine girmeden İslamı konuşmadan duramıyorum en iyisi beni tamamen çıkarın . S Suzanna hoşçakal sende istediğin oldu gidiyorum gereken mesajı attım sayın yöneticimize . Hepiniz istediğinizi yapın benden bu kadar:)
Lütfen bir daha gelme alo fetva hattına gitArkadaşlar ne yapıyorsanız yapın bu benim son mesajım.ister cenabet gezin ister zina edin ister haram işleyin herkesin günahı da kendine zararı da ama umarım geç olmadan anlarsınız şuan beni linclemek isterseniz imza toplayip.siteden de attirin kolay e öldüğünüzde n'olacak kime gücünüz yetecek Allah için yapmayın ya dönün bu sapkın yoldan bende ölümlü bir kulun yerin ve göğün yaratıcısı olan Allah'ı unutmayın . Ben bu sitede daha fazla durmak istemiyorum zaten şaşkınlık içinde gidiyorum Rabbim .size doğru yolu göstersin.
Aynen öyle. Bunlar gibiler yüzünden anaokulu öğretmenliğini bıraktım. Sürekli bu tarz veliler dini eğitim diye beynimi yediler. Etek giyiyorum diye bana iğneleyici bakışlar yapan tipler…Ne işe yarar? Her yerdesiniz zaten. Okullarda bile.
Zaten sizi ilgilendirmez insanların inançları, inançsızlıkları ve yaşayışları, insanların seçtiği yolu da eleştirmek ve yanlış diye nitelemek de haddiniz değil. Kime göre neye göre? Dünyada pek çok din var, herkes kendi doğrusunda diretiyor, herkes kendi yolunun en doğru ve tek(!) olduğuna inanıyor hatırlatayım. İnanın inanmayın diyen yok, bana ne isterse insanlar uçan makarnaya inansın; ama başka yollardaki(!) insanları da korku salarak, aşağı görerek eleştirmek, kendi dininizdeki argümanlarla tehdit etmek sizin harcınız mı? Toprak olunca görürsünüz nedir çocuk mu korkutuyorsunuz? Sizin yüzünüzden afetler oluyor ne demek ne hakla sorumlu tutuyorsunuz? Dünyada Müslüman topluluğuna sayıca yetişmiş Nontheist bir topluluk var, Müslümanlardan kitlece daha fazla Hıristiyanlar var; ben kendi doğrumu dayatırken bir düşünürdüm. Herkesin aklı var, aklım varsa kendim düşünebilir, muhakeme ve mukayese yapabilir; kendi yolumu seçebilirim değil mi? Bana göre mitolojidir bunlar. Hayatımı şekillendiren normlar değil. Biri sizi başka bir dinin Tanrısi ile korkutsa gülersiniz değil mi?Arkadaşlar ne yapıyorsanız yapın bu benim son mesajım.ister cenabet gezin ister zina edin ister haram işleyin herkesin günahı da kendine zararı da ama umarım geç olmadan anlarsınız şuan beni linclemek isterseniz imza toplayip.siteden de attirin kolay e öldüğünüzde n'olacak kime gücünüz yetecek Allah için yapmayın ya dönün bu sapkın yoldan bende ölümlü bir kulun yerin ve göğün yaratıcısı olan Allah'ı unutmayın . Ben bu sitede daha fazla durmak istemiyorum zaten şaşkınlık içinde gidiyorum Rabbim .size doğru yolu göstersin.
Eğitime devam edeceğiz. Çocukları akıldan mantıktan uzak her şeyden korumak için umutsuzluğa kapılmadan devam etmek şart.Aynen öyle. Bunlar gibiler yüzünden anaokulu öğretmenliğini bıraktım. Sürekli bu tarz veliler dini eğitim diye beynimi yediler. Etek giyiyorum diye bana iğneleyici bakışlar yapan tipler…
Konu gercekten bu degil ama, siz depremlere gunah isleyenlerin sebep oldugunu soyleyebilecek kadar haddinizi asiyorsunuz. Kimse bir seye sebep olmuyor diyorum ben deAllah istemese gerçekten bu depremden hiçbiri olmazdı bu felaketlerin hiçbiri olmazdı ama maalesef görmezden geliyorsunuz