- 4 Eylül 2021
- 2
- 4
-
- Konu Sahibi cileklianilar
Bitsede gitsek modunda olduğunuz icin hissedemiyorsunuz zaten. Sorunun kaynağı bu. Orgazm, zevk tamamen beyinde biten bir eylem her seyden önce beyninizi bosaltıp resetlemeniz lazım. Ön sevişmede hissin olmaması kafanızın sürekli dolması ve asla odaklanamamanız. O yüzden size önerim ruhunuzu arındırın, güzel seyler düsünün iştahla sevişmek sevmek.
İşte kafanıza kodlamıssınız bu düsünceyi o yüzden cıkmanız lazım. Acıkcası bende yasadım. Süreç kisiden kisiye göre değisir kimileri seneler sonra zevk aldığını söylüyor kimiside ilk eşinden alamadığını ikinci eşinden aldığını söylüyor. Yani kafaya takılacak bir durum değil. Henüz yenisiniz.Ömrüm boyunca hiçbir şey hissedemeyecekmişim gibi sanki. 6 ay bunun için uzun bir süre değil mi? Evlenmeden önce hep okurdum duyardım inanılmaz güzel oluyor gibi hislerden bahsederlerdi, böyle olunca şok oldum açıkçası. Bu muymuş dedim. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim.
Bir arkadaşım var. İlk evliliğinde yaşadı bunu. Psikoloğa gitti aylarca sonuç alamadı kocası boşadı en sonunda. Şimdi 2.evliliği çok mutluÖmrüm boyunca hiçbir şey hissedemeyecekmişim gibi sanki. 6 ay bunun için uzun bir süre değil mi? Evlenmeden önce hep okurdum duyardım inanılmaz güzel oluyor gibi hislerden bahsederlerdi, böyle olunca şok oldum açıkçası. Bu muymuş dedim. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim.
Niye bitse de gitsek?6 aydır evliyim ve büyük bir sorunumuz var. Cinsellikte hiçbir şekilde bir şey hissetmiyorum. Bunu yazdığım için özür dilerim ama yönlendirebilmeniz açısından yazıyorum, bu hissizliğe rağmen inanılmaz bir ıslaklık oluşuyor. Bekarken kendi kendimi tatmin ederken de sürtünme yoluyla alıştığım için öyle devam ettiriyordum. Sizce bunun etkisi olabilir mi? Kendi elimle dahi bir şey hissedemiyorum, sürtünmede olan o baskıyı sağlayamıyorum çünkü. 3.ayımızda doktora gittik. Doktor hiçbir sorunun olmadığını, anatomik olarak da her şeyin normal olduğunu söyledi.Vücut zevk almasa bu kadar ıslaklık olmaz aksine kuruluk olur dedi, kafamın başka yerde olabileceğinden bahsetti. Ama bende kesinlikle his yok. Ne yapmalıyım peki dediğimde de net bir şey söyleyemiyor sadece odaklanmam gerektiğinden bahsetti.
Buradan da çok araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım o yüzden konu açmak istedim. Ön sevişme gayet uzun. Onda bile bir şey hissedemiyorum. Kendime sinirleniyorum bitse de gitsek modundayım sürekli. İkimizi de artık çok kötü etkiliyor. Siz ne önerirsiniz? Evliliğinin ilk yıllarında bunun gibi problemler yaşayan oldu mu? Ne yaptıysam olmuyor çok denedim. Fikirleriniz benim için değerli. Teşekkür ederim.
Bitse de gitsek modundaysan odaklanamıyorsundur, dokunuşların verdiği hisse odaklanmaya çalış, adamın ne yaptığına bakma, birazdan ne yapacağını düşünme, keşke şöyle yapsa deme, sadece hissetmeye çalış, ilk aylar sorgulamayla geçebilir, odaklanmana yardım edecekse kendine dokun. Penatrasyonu hissetmemen aşırı ıslanmadan olabilir, eşin önsevişme sırasında g noktasını eliyle uyarsın ilişki sırasında kegel yap, içeri girerken gevşet çıkarken sık, bu penisin hareketini hissetmene yardım eder. Kilotoral orgazmdan vajinale geçmek zor oluyor, zamanla aşarsın6 aydır evliyim ve büyük bir sorunumuz var. Cinsellikte hiçbir şekilde bir şey hissetmiyorum. Bunu yazdığım için özür dilerim ama yönlendirebilmeniz açısından yazıyorum, bu hissizliğe rağmen inanılmaz bir ıslaklık oluşuyor. Bekarken kendi kendimi tatmin ederken de sürtünme yoluyla alıştığım için öyle devam ettiriyordum. Sizce bunun etkisi olabilir mi? Kendi elimle dahi bir şey hissedemiyorum, sürtünmede olan o baskıyı sağlayamıyorum çünkü. 3.ayımızda doktora gittik. Doktor hiçbir sorunun olmadığını, anatomik olarak da her şeyin normal olduğunu söyledi.Vücut zevk almasa bu kadar ıslaklık olmaz aksine kuruluk olur dedi, kafamın başka yerde olabileceğinden bahsetti. Ama bende kesinlikle his yok. Ne yapmalıyım peki dediğimde de net bir şey söyleyemiyor sadece odaklanmam gerektiğinden bahsetti.
Buradan da çok araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım o yüzden konu açmak istedim. Ön sevişme gayet uzun. Onda bile bir şey hissedemiyorum. Kendime sinirleniyorum bitse de gitsek modundayım sürekli. İkimizi de artık çok kötü etkiliyor. Siz ne önerirsiniz? Evliliğinin ilk yıllarında bunun gibi problemler yaşayan oldu mu? Ne yaptıysam olmuyor çok denedim. Fikirleriniz benim için değerli. Teşekkür ederim.
Çok ilginç, ikincide ne değişti acaba, var mı bir fikriBir arkadaşım var. İlk evliliğinde yaşadı bunu. Psikoloğa gitti aylarca sonuç alamadı kocası boşadı en sonunda. Şimdi 2.evliliği çok mutlu
Aşık olmuşÇok ilginç, ikincide ne değişti acaba, var mı bir fikri
Ten uyumu diyorlar ya o her halde, mantık evliliği yaparken bile dikkat etmek lazım demek kiAşık olmuş
Valla sadece biz değil psikolog da anlamadı aylarca tedaviden sonra nasıl böyle birşey oldu. Demek ki mantık evliliğinde orgazm olmuyor ben burdan bunu çıkardım.
Bir de kimya diye birşey var kimyası tutmamış olabilir.
Mastürbasyonu birakmalisiniz6 aydır evliyim ve büyük bir sorunumuz var. Cinsellikte hiçbir şekilde bir şey hissetmiyorum. Bunu yazdığım için özür dilerim ama yönlendirebilmeniz açısından yazıyorum, bu hissizliğe rağmen inanılmaz bir ıslaklık oluşuyor. Bekarken kendi kendimi tatmin ederken de sürtünme yoluyla alıştığım için öyle devam ettiriyordum. Sizce bunun etkisi olabilir mi? Kendi elimle dahi bir şey hissedemiyorum, sürtünmede olan o baskıyı sağlayamıyorum çünkü. 3.ayımızda doktora gittik. Doktor hiçbir sorunun olmadığını, anatomik olarak da her şeyin normal olduğunu söyledi.Vücut zevk almasa bu kadar ıslaklık olmaz aksine kuruluk olur dedi, kafamın başka yerde olabileceğinden bahsetti. Ama bende kesinlikle his yok. Ne yapmalıyım peki dediğimde de net bir şey söyleyemiyor sadece odaklanmam gerektiğinden bahsetti.