Mastürbasyon yapanlar keyif almiyormus hikayesi gerçekten hikaye bence.inanmiyorummasturbasyon yapıyor muydunuz evlenmeden önce?
ben öyle bir şey demedim ki hatta yapmadığı için uyaramıyor tanıyamıyor diyecektimMastürbasyon yapanlar keyif almiyormus hikayesi gerçekten hikaye bence.inanmiyorum
Yani elle kendime asla bişey yapmadımmasturbasyon yapıyor muydunuz evlenmeden önce?
yok bir şey sokmaktan bahsetmiyorum.okşamak vs demek istediğimYani elle kendime asla bişey yapmadım
Bin tane benzer konu var. Hayatınızda ciddi kaygılarınız varsa herhangi bir konuyla ilgili zevk alamıyorsunuz maalesef. Hayatınızı düzene sokmanız lazım.
Okşamadım hiç sürtünmeyle olurdu hepyok bir şey sokmaktan bahsetmiyorum.okşamak vs demek istediğim
melisa çayı uyutmasınÖncelikle kafanızın rahat olması ve sadece dokunuşlara odaklanmanız lazım, o dokunuşlar sizi taciz ediyormuş gibi gelmemeli. Kafanız çok doluysa melisa çayı falan için bu rahatlamanızı sağlar, incir çekirdeği yağı, çörekotu yağı gibi afrodizyak etkili şeyleri araştırın ve tüketin bunlar uyarılma hızınızı arttırır.
Hoş olmasa da erotik hikayeler okumak da uyarılma hızını arttırıyor. Son çare bunu da deneyebilirsiniz.
Burada böyle açılmış onlarca konu var onları okuyun fikir verir mutlaka
Kadını uyutmuyor da adama sakın vermeyinmelisa çayı uyutmasın
İncir çekirdeği ve çörek otu yağı nasıl tüketilecek tam olarak merak ettim bir deneyeyim bakayımÖncelikle kafanızın rahat olması ve sadece dokunuşlara odaklanmanız lazım, o dokunuşlar sizi taciz ediyormuş gibi gelmemeli. Kafanız çok doluysa melisa çayı falan için bu rahatlamanızı sağlar, incir çekirdeği yağı, çörekotu yağı gibi afrodizyak etkili şeyleri araştırın ve tüketin bunlar uyarılma hızınızı arttırır.
Hoş olmasa da erotik hikayeler okumak da uyarılma hızını arttırıyor. Son çare bunu da deneyebilirsiniz.
Burada böyle açılmış onlarca konu var onları okuyun fikir verir mutlaka
Sabah aç karınla bir çay kaşığı kullanılıyor ikisi de ama ikisini aynı anda kullanmayın sakın, etkileri aynı olduğu için birlikte yazdımİncir çekirdeği ve çörek otu yağı nasıl tüketilecek tam olarak merak ettim bir deneyeyim bakayım
Çok teşekkür ederimSabah aç karınla bir çay kaşığı kullanılıyor ikisi de ama ikisini aynı anda kullanmayın sakın, etkileri aynı olduğu için birlikte yazdım