Ben benimki iyidir diyorum ama bu söylediğin kapasitenin %60ı ancak eder. Onlar masal perisi canım gerçeği henüz üretilmedi
O bünye gönlüne göresini bulur inşallah.
Çok mu alınmış zavallı gerçekleri duyunca, küseceğine çaba gösterseymiş. Kocam bana rahatsızlık duyduğu durumu söylediğinde gücümün yettiği her türlü çözümü aradım buldum, onlar da küseceğine çözüm arasın
Sözde dağları delerler ama icraata gelince küstüm oynamıyorum. Bir kadının tırnağı olamaz çoğu.
Ben o konuda çeşitli teoriler edinmeye başladım ya, çevremdekilerleden duyduklarımın da etkisiyle. Erken boşalma sertlik ve süre uzatma ergenlikten itibaren kendilerini eğitmelerine bağlı galiba, rüyalanmayı bile durdurabiliyorlarmış isterlerse, beklenmeyen bir anda ereksiyon olduklarında boşalma yerine bunu geri çevirmeyi alışkanlık haline getirebiliyorlarmış, anlatmaya kalkarsam çok uzar gerisini siz de tahmin edersiniz, sadece isteksizliğinki psikolojik ya da hormonal, gerisi tamamen ke dini eğitmeyle ilgili gibi.
Çözdük çok şükür, evlilik gül bahçesi değil ama karşılıklı fedakarlıklarla hayat arkadaşlığı çok güzel