Cinsellikte hedef skor mu yoksa hazza ulaşma mı olmalı?

arkadaşlar burda son veriyorum konularıma ... kendinize iyi bakın ...........

...........................................................................................

Son düzenleme:
:a015:senağlamabenneyaptımki:1no2::a015::çok üzgünüm:

tövbe tövbe hasbin ALLAH sen harbiden hastasın hemde aklnı fikrini cinsellikle bozmuşsun ,bide bankacısın üstelik değilmi ,sanırım aktif bi cinsel hayat açlığın var senin ama burada kendini tatmin edemezsin

Siz neden hoşlanmadığınız konulardan bahsedilen bir topictesiniz:uhm:gamyoncuiremsu

dıpıdısdıs dıpıdıstıs Parlament gece kuşağı topikleri başlamıştır...

Valla seviyorum kız seni gökçe, renk kattın foruma a.s.

Aaaa bu Gökçe harbidenmi gitti acaba,ben şaka yapmıştır diye düşündüydüm..
Gökçe,son bi haftadır topiclerini takip ediyorum ve rahatsız olmuyorum,kafayı bozduğunuda düşünmüyorum,bu topikleri açmanın bir sürü sebebi olabilir yada hiçbir sebebi olmayabilir o seni ilgilendirir,beni bağlamaz:)))))))))
okuyorum bazen gülüyorum bazen şaşırıyorum
daha önce bi yazıda yazmıştım telde sex başlıklı topiğe ama bidaha bulamadım kendi mesajlarımın içindede yoktu kuş olup uçtu sanırsam
neyse gel kız buraaa nere gittin öleee...
bu arada skor ne olaki kızlar?haz elbetteki hem benim için hem kocam için,haz olamamış skoru neyleyim...

Heeey nere gittiniz anacim...Kötü Kazen
:enbuyukkk:

gökce bende hiç rahatsız olmuyorum nereye gittin yaw kaçgündür okuyorum olabilir herkez siyaset yapacak yada başka hünerleri olup uğraşacak değil yaa sende buldun bukadar bayanı belkim o yüzden sorular soruyorsun cinsellikle ilgili kimsenin hoşuna gitmese yorum yazmazdı zannımca:lepi:

ikisi de degill ben ASK VE PAYLASIM diyorumm :asigim::1hug::asigim:

Ya Gökçe en başta sana erkeksin falan demiştim ama boşverdim, eğleniyorum artık..

100 puanlık uzmanlık sorularını sabırsızlıkla bekliyoruz..

Sorunun cevabı kesinlikle haz...

kiz ben yeni geldim neler kacirdim anlatin bakiyim

oooo gökçeyide kaçırdılar yawfsss gökçe biz seni seviyoruz yuvana geri dön valla bak buralar sensiz çekilmio:çok üzgünüm:

iyiki bi dün buraya gelmedim ne yaptınız kıza yavv kaçırmışınızz... hele diyorum niye bugun konu açılmamışş kızı küstürmüşünüzz... gökçeee huhuhuhu tatlicadiarzutatlicadiarzu

X