Cinsellikte hedef skor mu yoksa hazza ulaşma mı olmalı?

:teytey:bu geceki cinsellik konusuna gökçeyle merhabaa..........:teytey:

Erkekler için skor...:1closedeyes:
Kadınlar için o dediğine ulaşma olmalı canım...tatlicadiarzu

Son düzenleme:
ben skor denicem :roflol:
guinnes rekorlar kitabına gircem hatta :roflol:

yaa cidden merak ediyorum bütün gün bunlarımı düşünüyosun yaa,kınamıyorum hee sadece merak....

:roflol::roflol: yeni konu yine gökce acmışş :roflol:ama bencede soru mantıksız olmuş..yani tabikide hazdır..hic yaşamadım ama yasamayada gerek yok heralde..yerimseniben..

tövbe tövbe hasbin ALLAH sen harbiden hastasın hemde aklnı fikrini cinsellikle bozmuşsun ,bide bankacısın üstelik değilmi ,sanırım aktif bi cinsel hayat açlığın var senin ama burada kendini tatmin edemezsin

tövbe tövbe hasbin ALLAH sen harbiden hastasın hemde aklnı fikrini cinsellikle bozmuşsun ,bide bankacısın üstelik değilmi ,sanırım aktif bi cinsel hayat açlığın var senin ama burada kendini tatmin edemezsin

:))) bir eğitimci bunları söylemez gülüyorum sana gerçekten ..

Birsucum muhabbetine acılıyor yaa bu kadar takma bencea.s.
bu arada ben de arkadaslara katılıyorum haz diyorumtatlicadiarzu

skormu önemli diye soruyorsun sanki yatak odasında müsabakalar yapılıyor

güzelim biraz yavaşla..daha diğer konuya cevap veremeden buraya bir konu daha açmışsın.. bu ne performans yahu..biz evli olduğumuz halde yatişemiyoruz hızına..:eek:klava:.

Benden kaçmaz verdim ben cavabımı zati ilk zayfada görmedin mibenneyaptımki
Ee ikincisi haliylen başka şık YOK Mİgamyoncuiremsugamyoncuiremsu

gökçe biraz beyninle düşün cinsel orğanınla değil çok hızlısın biraz mola nedersin

X