Cinsellikli konu

Yenı bısey daha ogrendım hemen almam lazım nerde satılıyor o kızlar oyle yazmıssınızkı merak ettım

Bende rahim ağzı yarası oluştu kayganlaştırıcı kullanmıştım bir kaç kez. (Doğum kontrol hapının yan etkisiydi) sonra araştırınca bu tür kimyasalların da yara yaptığını öğrendim. Kesin bir şey yok ama ben bundan şüpheleniyorum. Alışkanlık yapmaz ama onlar da kuruyo hemen yani doğal ıslaklık gibi olmuyor. Bunları bi araştır bence ona göre kullan kullanacaksan. Ben pek önermem ama

Hic kullanmadim ama cilekli olani denemek istiyorum bende

Birçok marka vs kullandım.
Son olarak yeni alıp memnun kaldığım durex etreme.
Yapısı itibari ile yapış yapış değil, az bir miktar doğal sıvı etkisi gösteriyor.

Biz iki yıldır normal dış destek olmadan yapıyoruz hatta benim ıslaklık fazla oluyor aralarda boşaldığım için kurulayıp devam ediyoruz. Geçen gün dış yüzey kuru diye bebe yağı sürdüm sonra o kurumadan ilişkiye girdik. Nasıl tarif etsem aşırı harikaydı bence kayganlaştırıcı kullanma. Alerji vs de yapmadı bebe yağı çok güzel bir şey bence iyi ki keşfettim bunu

Yok artık vd40!
Burayı okuyan kim varsa sakın bebe yağıymış, normal yağmış, sabunmuş bir şeymiş sürmeyin. Dişinizi bulaşık deterjanıyla- çamaşır deterjanıyla fırçalamak gibi absürt, saçma şey.
kayganlaştırıcı jelden başkası olmaz. Alabiliyorsanız tenganın ürünlerinden alın, yoksa başka markaları araştırıp alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…