- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende rahim ağzı yarası oluştu kayganlaştırıcı kullanmıştım bir kaç kez. (Doğum kontrol hapının yan etkisiydi) sonra araştırınca bu tür kimyasalların da yara yaptığını öğrendim. Kesin bir şey yok ama ben bundan şüpheleniyorum. Alışkanlık yapmaz ama onlar da kuruyo hemen yani doğal ıslaklık gibi olmuyor. Bunları bi araştır bence ona göre kullan kullanacaksan. Ben pek önermem amaİlk kez cinsellikli konu açiyorum ve çok heyecanliyim, açıp açmamak konusunda fazla dusunmedim, dusunursem açamam.
Teşekkürler.
6 yillik evliyim. Kayganlaştirici ihtiyaci hiç hissetmedim şimdiye kadar ama son zamanlarda bir kaç defa gerek duydum.
Bir isteksizlik, bir değisim filan da yok aslinda ama odaklanamiyor olabilirim belki neden böyle oldu anlamadim bu hastalik, karantina mi etkiledi bilmiyorum ama kendimi sertleşme sorunu yaşayan amcalar gibi hissettim ilişkinin ortasinda kuruyunca.
Kayganlaştirici alip bir kenarda bekletsem diyorum boyle zamanlar için? Ama ya aliskanlik yaparda kendim islanamazsam diye dusunmuyor değilim. Konuyu devam ettirip bazilarinin midesini kaldirmak istemem. Siz bunu kullaniyor musunuz veya ne sıklıkla normali mi?
1 lt mi?Ultrason jelini tavsiye ediyor doktorlar kızlar. Zararsızmış.. Bugün almış eşim.1 litre
Hic kullanmadim ama cilekli olani denemek istiyorum bendeİlk kez cinsellikli konu açiyorum ve çok heyecanliyim, açıp açmamak konusunda fazla dusunmedim, dusunursem açamam.
Teşekkürler.
6 yillik evliyim. Kayganlaştirici ihtiyaci hiç hissetmedim şimdiye kadar ama son zamanlarda bir kaç defa gerek duydum.
Bir isteksizlik, bir değisim filan da yok aslinda ama odaklanamiyor olabilirim belki neden böyle oldu anlamadim bu hastalik, karantina mi etkiledi bilmiyorum ama kendimi sertleşme sorunu yaşayan amcalar gibi hissettim ilişkinin ortasinda kuruyunca.
Kayganlaştirici alip bir kenarda bekletsem diyorum boyle zamanlar için? Ama ya aliskanlik yaparda kendim islanamazsam diye dusunmuyor değilim. Konuyu devam ettirip bazilarinin midesini kaldirmak istemem. Siz bunu kullaniyor musunuz veya ne sıklıkla normali mi?
20 litrelik bidonla almamış neysekiUltrason jelini tavsiye ediyor doktorlar kızlar. Zararsızmış.. Bugün almış eşim.1 litre
Ultrason jelini tavsiye ediyor doktorlar kızlar. Zararsızmış.. Bugün almış eşim.1 litre
.Biz de almistik onu ama kayganlastiricidaki verimi alamadik.
Bence bu amac icin uretilen jeller daha mantikli.
.20 litrelik bidonla almamış neyseki
.1 lt mi?
Başka amaçları var bence
O ne yahu...
.
Daha küçük yokmuş napsın
.
AA ben de ne ümitlerle aldırdım halbuki tüh..
.Yok malesef. Ben de gidip 1 litre almistim. Medikallerde daha küçüğü yok cunku. Ama kullanamadik. Tarihi gecti çöpe gitti. Kullananlar var belki siz memnun kalirsiniz.
.
Aynı etkiyi göstermiyormuş. Denendi ve onaylanmadı
.
Aynı etkiyi göstermiyormuş. Denendi ve onaylanmadı