Cinsellikli konu

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.466
140.736
İlk kez cinsellikli konu açiyorum ve çok heyecanliyim, açıp açmamak konusunda fazla dusunmedim, dusunursem açamam. 😂
Teşekkürler.

6 yillik evliyim. Kayganlaştirici ihtiyaci hiç hissetmedim şimdiye kadar ama son zamanlarda bir kaç defa gerek duydum. 🙄
Bir isteksizlik, bir değisim filan da yok aslinda ama odaklanamiyor olabilirim belki neden böyle oldu anlamadim bu hastalik, karantina mi etkiledi bilmiyorum ama kendimi sertleşme sorunu yaşayan amcalar gibi hissettim ilişkinin ortasinda kuruyunca.

Kayganlaştirici alip bir kenarda bekletsem diyorum boyle zamanlar için? Ama ya aliskanlik yaparda kendim islanamazsam diye dusunmuyor değilim. Konuyu devam ettirip bazilarinin midesini kaldirmak istemem. 😂 Siz bunu kullaniyor musunuz veya ne sıklıkla normali mi?

İlk kez cinsellikli konu açiyorum ve çok heyecanliyim, açıp açmamak konusunda fazla dusunmedim, dusunursem açamam. 😂
Teşekkürler.

6 yillik evliyim. Kayganlaştirici ihtiyaci hiç hissetmedim şimdiye kadar ama son zamanlarda bir kaç defa gerek duydum. 🙄
Bir isteksizlik, bir değisim filan da yok aslinda ama odaklanamiyor olabilirim belki neden böyle oldu anlamadim bu hastalik, karantina mi etkiledi bilmiyorum ama kendimi sertleşme sorunu yaşayan amcalar gibi hissettim ilişkinin ortasinda kuruyunca.

Kayganlaştirici alip bir kenarda bekletsem diyorum boyle zamanlar için? Ama ya aliskanlik yaparda kendim islanamazsam diye dusunmuyor değilim. Konuyu devam ettirip bazilarinin midesini kaldirmak istemem. 😂 Siz bunu kullaniyor musunuz veya ne sıklıkla normali mi?
Tereddutlerine cok guldum 😂cok hossun
Bence alinabilir neden olmasin? Hatta baska bu tarz urunler varsa (renklisi,desenlisi ahahaha) onlardan da alip kenarda tutmakta fayda var bana gore. Kendinde sorun arama,gayet normal

Bende yeni doğum yaptım yani 6 ay oldu bende de kuruluk sıkıntısı var. Doktorunuza bi başvurun isterseniz. Bende gideceğim ama işte zaman bulamıyorum. Bir de kayganlaştırı alın yoksa canınız yanar. Ama işte konsantrasyonu bozuyor🤪

Teşekkürler.

Gayet normal deneyebilirsin alışkanlık olacağını sanmıyorum

Son zamanlarda kullandığınız farklı bir ilaç veya bitkisel karışıö oldu mu? Bazı ilaçların da buna sebebiyet verdiğini okumuştum

:KK8: uzun mesafede bende kuruyorum bir çözümüm de yok mesafeyi kısa tutmak için elimden geleni yapıyorum. Uzun yolculuk yoruyor beni :KK62:

Normal, endişelenecek bir şey yok. Alışkanlık falan yapmaz.

İlişki sürenizde bir değişiklik oldu mu? Süre uzadıysa son zamanlarda sen arada olaydan kopuyor olabilirsin.

İmza; uzun süreden dertli kudra 😂

Öyle hemen 3-5 dakikada bitmiyor tabi ama çok asiri uzun surdugunu dusunmuyorum sürede çok değisim yok. Sorun bende diye dusunuyorum o yuzden, odaklanamiyorum heralde bazen. 🙄 Bu durum beni biraz üzdü

Dikkatiniz dağılıyordur. Kullanmanın bağımlılık yapacağını sanmıyorum ama bazıları çok güzel kokuyor insanda yeme isteği oluşturuyor o hoş değil :KK70:

Öyle hemen 3-5 dakikada bitmiyor tabi ama çok asiri uzun surdugunu dusunmuyorum sürede çok değisim yok. Sorun bende diye dusunuyorum o yuzden, odaklanamiyorum heralde bazen. 🙄 Bu durum beni biraz üzdü

Olur öyle bazen, endişelenecek ya da üzülecek bir şey yok. Biraz değişiklik, heyecan, denemediğiniz şeyler iyi gelebilir. Kayganlaştırıcıda da korkacak bişecik yok.

Dikkatiniz dağılıyordur. Kullanmanın bağımlılık yapacağını sanmıyorum ama bazıları çok güzel kokuyor insanda yeme isteği oluşturuyor o hoş değil :KK70:
Amaç o değil mi zaten estra😂
O isteğin körüklenmesi, fitillenmesi, ye beni irecebime geçtirmesi😂😂
Tabi beden üzerinde uygulanmış haliyle

X